dasa gradisek Odkrito.si

Slovenska glasbenica ovita v žalost

horoskop Svet24.si

Horoskop za četrtek, 23. maja

laganje Petisvet.si

Prepoznajte znake in razkrinkajte lažnivce!

Pilot_2_galerija Svet24.si

Vojaški piloti krepko prehiteli zdravnike

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

finalisti4e Njena.si

Boleče ozadje blišča: Bodo finalisti sploh ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

Helena Blagne bi z njo posnela duet

Karmen Klinc, Vklop, 09.05.2019 15:01:57

Leto dni pred obeležitvijo dveh desetletij na slovenski glasbeni sceni je Alya izdala nov album z naslovom Iz dnevne sobe.

Delite na:
Helena Blagne bi z njo posnela duet
Z Nenom Belanom je Alya zapela pesem Misunderstandings, ki sta jo leta 2015 predstavila na Emi. Agencija AVI

Nanj je uvrstila svoje največje uspešnice, ki jih je preoblekla v nove ritme in jim dodala še bolj sproščen pridih. Predstavnikom sedme sile in številnim glasbenim kolegom jih je pretekli teden predstavila v SiTi Teatru, kjer je vnovič dokazala, da je oder resnično njen dom, v katerem kraljuje njena velika ljubezen do glasbe. V dnevni sobi so Alyo obiskali številni glasbeni gostje, med njimi Raay, Kvatropirci in Neno Belan, s katerim sta moči združila že leta 2015 v skladbi Misunderstandings, ki sta jo predstavila na slovenskem izboru za pesem Evrovizije.

»Res sem presrečna, občutki in energija, ki sem jih danes dobila, vse to bom odnesla domov. Res krasno,« je bil Alyin komentar po koncertu. Ker je svojim gostom na pogostitvi postregla z okusno penino z njenim podpisom, nismo mogli mimo vprašanja, kakšna je njena posebnost.

3
Heleni Blagne se zdi Alya prava energijska bomba, z njo pa si želi posneti duet.
Agencija AVI

»To penino smo z Radgonskimi goricami pripravljali kar nekaj časa, od okusa do zunanjosti. Predvsem zabavno je bilo, ko smo mešali različne okuse. Smo pa naredili to spremembo, da smo srebrno penino spremenili v sladko, saj vemo, da je sicer srebrna penina suho vino. Zelo sem vesela, ker so ljudje mojo penino odlično sprejeli in jo radi pijejo. Prva 'naklada' je bila precej hitro razprodana, dobite pa jo skorajda v vsaki trgovini,« je ponosno povedala simpatična pevka. Poleg nastopajočih smo na dogodku ujeli veliko znanih obrazov, svoj komentar koncerta pa je Vklopu zaupala tudi pevska diva, Helena Blagne.

5
Tekmovalcema lanske sezone MasterChefa Slovenije, Tiborju Baieeju in Gašperju Kramarju, se je koncert zdel odličen.
PR

»Koncert je bil fantastičen. Da je Alya polna energije, sem vedela že prej, danes pa je dokazala, da je prava energijska bomba,« je bila navdušena pevka. Dodala je še zanimivo misel, ki se ji je porodila med koncertom: »Danes, ko sem gledala in poslušala koncert, sem celo pomislila na duet z Alyo. Če se prav spomnim, sem to pred časom že predlagala Raayu, a z Alyo še nisva govorili o tem. Energija med nama bi bila zelo zanimiva.«

4
Pevka Anabel s svojo opravo vedno navduši; tudi tokrat je pritegnila veliko pogledov.
Agencija AVI

Objavljeno v reviji Vklop št. 17, 25. 4. 2019.