ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Harvey Norman v Mariboru z ognjenim spekaklom

PR, 13.11.2019 14:26:32

Harvey Norman je 14. novembra 2019 odprl vrata popolnoma prenovljene trgovine v Mariboru. Po prenovi trgovin v Ljubljani in Kopru so se v podjetju odločili, da povsem novo nakupovalno izkušnjo ponudijo tudi štajerskim kupcem. V posodobljeni mariborski poslovalnici bodo še pred uradnim odprtjem uspešno prenovo pospremili z veliko VIP zabavo za poslovne partnerje in medije, kjer se bo zgodil tudi pravi ognjeni spektakel.

Delite na:
Harvey Norman v Mariboru z ognjenim spekaklom
. .

Nova dimenzija nakupovanja v Mariboru

Mariborska trgovina Harvey Norman bo kupcem po novem omogočala interaktiven sprehod skozi galerijo naprednetehnologije, testno preizkušanje prvovrstnih vzmetnic in oblazinjenega pohištva ter ogled aparatov in pohištva za sodobno gospodinjstvo. Idejni koncept »Poglej. Občuti. Izkusi.«je Harvey Norman pri nas prvič predstavil leta 2017, ko je bila po navdihu njihove singapurske trgovine v centru Millenia Walk prenovljena osrednja slovenska poslovalnica v Ljubljani. »Veseli nas, da nam je v skladu s svetovnimi trendi uspela prenova trgovine v Mariboru, ki ni pomembna le za lokalno skupnost, ampak tudi za kupce iz sosednje Avstrije. Ponosni smo, da nam v tem delu Slovenije že 8 let uspeva ponujati visokokakovostne izdelke po dostopnih cenah ter da našim storitvam zaupa vedno več ljudi,« je povedala direktorica slovenske podružnice avstralskega podjetja Harvey Norman, Melissa Wilson.

HN 1.jpg
.
.

HN 4.JPG
.
.

VIP zabava z ognjenim spektaklom

Veliko prenovo so se v podjetju odločili pospremiti tudi s slavnostno VIP zabavo za poslovne partnerje, medije in medijske osebnosti. Vrata poslovalnice bosta, v znak dobrega sodelovanja občine in podjetja, s skupnim prerezom traku simbolično odprla mariborski župan Aleksander Saša Arsenovič in direktorica Melissa Wilson. Gostje otvoritvene zabave bodo priča tudi pravemu ognjenemu spektaklu skupine Kre.Aktiv in nastopu DJ Maja.

HN 5.JPG
.
.

HN 8.JPG
.
.

HN 15.JPG
.
.

Otvoritveni vikend super ponudb

Popolnoma prenovljeni nadstropji trgovine Harvey Norman v Mariboru bosta obiskovalcem na ogled od četrtka, 14. 11. 2019, naprej. Otvoritveni vikend bo pospremljen s številnimi odličnimi ponudbami, super cenami in velikimi prihranki na vseh oddelkih, kjer kupce čaka vse za urejen dom in prvovrstno zabavo. Posebnih otvoritvenih ugodnosti pa ne gre zamuditi niti v njihovem FotoCentru, kjer bo poskrbljeno za velike popuste pri tisku na velike formate in akcijo razvijanja fotografij (10 x 14 cm in 10 x 15 cm) po 0,08 €.

HN 10.JPG
.
.

HN 16.JPG
.
.

HN 21.JPG
.
.

HN 20.JPG
.
.