Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Filmsko življenje britanskega »porednega dečka«

K.M., Vklop, 08.10.2018 20:01:01

Robbie Williams je od nekdaj veljal za razvpitega predstavnika britanske glasbene kulture, ki ga je delno umirila šele ljubezen do žene, ameriške igralke Ayde Field, s katero sta se pred dnevi s pomočjo nadomestne matere razveselila tretjega otroka.

Delite na:
Filmsko življenje britanskega »porednega dečka«
Robbie Williams Profimedia

Glasbenik je v svoji karieri izdal več kot deset samostojnih albumov, večkrat razprodal največja koncertna prizorišča, prejel 18 britov, tudi nagrado za glasbeno ikono, postal prejemnik nagrade (z Eltonom Johnom in Davidom Bowiejem) za legendarnega britanskega glasbenika, se poročil z ameriško igralko Aydo Field, večkrat šel na kliniko za zdravljenje odvisnosti, dvakrat (oziroma zdaj že tretjič) postal očka, objavil nešteto kontroverznih slik na družbenih omrežjih, pogosto povedal preveč, se sprl z britanskimi tabloidi … in bil proglašen za najuspešnejšega britanskega glasbenika.

Preberite tudi: Špela Močnik srečna v objemu novega moškega. Kliknite TUKAJ!

Konec lanskega leta je z biografom Chrisom Heathom izdal nadaljevanje biografije Feel iz leta 2004, imenovano Reveal (Odkrito), v katerem necenzurirano, povsem odkrito predstavlja svojih zadnjih 13 let življenja. Med prebiranjem boste spoznali ključne trenutke, tudi tiste, povezane z razpadom skupine That That, seveda pa sta se s Chrisom prav tako dotaknila zakona in starševstva.

Robbie vedno piše pesmi

Čeprav na britanskega glasbenika številni gledajo kot na običajnega popzvezdnika, je v resnici pravo nasprotje. »Rob nenehno piše pesmi. Zaveda se, da nekateri nemara domnevajo, da je tiste vrste popzvezdnik, ki nenehno pohajkuje naokoli, počne to, kar pač počnejo zvezdniki, vsake toliko časa pa mu naberejo in prinesejo nekaj pesmi … A Rob že vse od sredine 90. let spada v drugo kategorijo. Kategorijo, ki vedno piše, ker to pač vedno počne. Kategorijo, ki si sama tlakuje pot do skoraj vseh uspehov ...« je med drugim zapisano v biografiji, ki je na voljo tudi v slovenskem jeziku.

Spal je z vsako s televizije

Številne bo morda presenetilo, a priljubljeni glasbenik v prostem času najbolj uživa ob ogledu resničnostnih oddaj. Ob tem je v biografiji njegova žena Ayda razkrila njuno šalo, ki se kmalu izkaže za resnično, a je videti, da ameriške igralke to ne moti. Morda se prav zato tako zelo razumeta. »Najina 'interna' šala je, da se vsakič, ko prižgeva televizor, izkaže, da je Rob spal s katero z zaslona. Res, najsi bo to iz oglasa za zdravila proti aidsu, kriminalne serije ali česa iz devetdesetih, Rob je spal s katero s televizije,« z lastnimi besedami o nekdanjem spolnem življenju svojega moža in očeta treh otrok razpravlja Ayda Field.

Odkrito o živčnih zlomih in zlorabi drog

Knjiga odkrito razkriva tudi temačnejšo stran britanskega glasbenika in del njegove kariere, ki oboževalcem ni toliko poznan. V biografiji lahko najdemo odkrite zapise o njegovi zasvojenosti, uživanju drog in živčnih zlomih, ki so hodili z roko v roki. Robbie priznava, da je bil na turnejah trezen in »čist«, težave so se pojavile v obdobju po koncu rednih nastopov. »Takrat sploh nisem razmišljal. Vzel sem toliko kemičnih spojin, da sem bil spremenjen … morda nepopravljivo … Prišel sem do točke, ko mi je bilo vseeno, ali sem živ ali mrtev. Milo rečeno, to ni bil ravno zdravju najbolj prijazen kraj. A zaradi zasvojenosti in stvari, ki sem jih jemal, sem se znašel na kraju, kjer mi ni bilo več mar,« med drugim priznava Robbie.

Takšne in drugačne podrobnosti zasebnega življenja, seveda tudi tiste bolj srečne, kot so rojstvi prvih dveh otrok in odnos z ženo Aydo, Robbie razkriva v svoji zadnji biografiji, ki je, tako kot on, morda nekoliko zmedena, saj se dogodki v njej nenehno prepletajo, vendar je ravno to čar biografije človeka, ki živi tako odkrito, a hkrati skrito življenje pod svetovnimi žarometi.