018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

princ harry, meghan marklejpg Svet24.si

FOTO: Za Harryja in Meghan bo vsega konec 1. ...

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Filmska premiera: Dobri dinozaver

PR, 11.02.2020 15:46:02

V petek, 14. februarja, bo ob 20. uri na Planetu očarljivi animirani film Dobri dinozaver (The Good Dinosaur) studia Pixar. Animirana pustolovščina bo predvajana premierno na slovenskih televizijah.

Delite na:
Filmska premiera: Dobri dinozaver
. .

Animirani petki se na Planetu zaključujejo s simpatično pustolovščino Dobri dinozaver (The Good Dinosaur), ki bo na sporedu v petek ob 20. uri. Tokrat se bomo podali v svet, kjer asteroid ni povzročil izumrtja dinozavrov. V humorno obarvani pripovedi se mladi osiroteli dinozaver Arlo spoprijatelji z iznajdljivim človeškim otrokom, ki prav tako išče sorodno dušo. Kljub številnim razlikam se nenavadna dvojica počasi spoznava in s skupnimi močmi se uspešno borita proti nevarnim plenilcem in neizprosni naravi, na nepozabni pustolovščini pa se učita tudi soočanja z lastnimi strahovi in iskanja pravega poguma.

Dobrega dinozavra, ki je bil nominiran tudi za zlati globus, bomo na Planetu predvajali v sinhronizirani različici.

Slika2.png
.
.

Tudi dan poprej, v četrtek ob 20. uri, bo Planet pravi naslov za najboljšo družinsko zabavo, saj bo ob 20. uri na sporedu nadaljevanje Nanny McPhee. S fantazijskim filmom Nanny McPhee: Vrnitev čudežne varuške (Nanny McPhee Returns) se znova vrača Emma Thompson v vlogi čarodejske varuške, ki se tokrat prikaže na domu mlade matere (Maggy Gyllenhaal), ki skuša voditi revno kmetijo, medtem ko se njen mož bori v vojni. Tudi tokrat bo nenavadna varuška s pomočjo čarovnije otroke učila o pomembnih življenjskih lekcijah, med katerimi je najpomembnejša ta, kako se razumeti z drugimi.

Slika3.png
.
.

Konec tedna bo na Planetu zaznamovalo tudi valentinovo. Na Planet PLUS bo v petek, 14. februarja, ob 20. uri drama Otožno valentinovo (Blue Valentine) z odličnima Michelle Williams in Ryanom Goslingom, na Planetu pa bo v soboto, 15. februarja, ob 20. uri za bolj komičen pogled na ljubezenske peripetije poskrbela komična drama Sovražim valentinovo (I Hate Valentine's Day) z Nio Vardalos in Johnom Corbettom.