900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Filmska premiera: Dobri dinozaver

PR, 11.02.2020 15:46:02

V petek, 14. februarja, bo ob 20. uri na Planetu očarljivi animirani film Dobri dinozaver (The Good Dinosaur) studia Pixar. Animirana pustolovščina bo predvajana premierno na slovenskih televizijah.

Delite na:
Filmska premiera: Dobri dinozaver
. .

Animirani petki se na Planetu zaključujejo s simpatično pustolovščino Dobri dinozaver (The Good Dinosaur), ki bo na sporedu v petek ob 20. uri. Tokrat se bomo podali v svet, kjer asteroid ni povzročil izumrtja dinozavrov. V humorno obarvani pripovedi se mladi osiroteli dinozaver Arlo spoprijatelji z iznajdljivim človeškim otrokom, ki prav tako išče sorodno dušo. Kljub številnim razlikam se nenavadna dvojica počasi spoznava in s skupnimi močmi se uspešno borita proti nevarnim plenilcem in neizprosni naravi, na nepozabni pustolovščini pa se učita tudi soočanja z lastnimi strahovi in iskanja pravega poguma.

Dobrega dinozavra, ki je bil nominiran tudi za zlati globus, bomo na Planetu predvajali v sinhronizirani različici.

Slika2.png
.
.

Tudi dan poprej, v četrtek ob 20. uri, bo Planet pravi naslov za najboljšo družinsko zabavo, saj bo ob 20. uri na sporedu nadaljevanje Nanny McPhee. S fantazijskim filmom Nanny McPhee: Vrnitev čudežne varuške (Nanny McPhee Returns) se znova vrača Emma Thompson v vlogi čarodejske varuške, ki se tokrat prikaže na domu mlade matere (Maggy Gyllenhaal), ki skuša voditi revno kmetijo, medtem ko se njen mož bori v vojni. Tudi tokrat bo nenavadna varuška s pomočjo čarovnije otroke učila o pomembnih življenjskih lekcijah, med katerimi je najpomembnejša ta, kako se razumeti z drugimi.

Slika3.png
.
.

Konec tedna bo na Planetu zaznamovalo tudi valentinovo. Na Planet PLUS bo v petek, 14. februarja, ob 20. uri drama Otožno valentinovo (Blue Valentine) z odličnima Michelle Williams in Ryanom Goslingom, na Planetu pa bo v soboto, 15. februarja, ob 20. uri za bolj komičen pogled na ljubezenske peripetije poskrbela komična drama Sovražim valentinovo (I Hate Valentine's Day) z Nio Vardalos in Johnom Corbettom.