Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Eminem je nazaj, spet

C. R., Vklop, 16.09.2018 20:01:13

»Poskušajte ne preveč razmišljati … in uživajte.«

Delite na:
Eminem je nazaj, spet
Eminem ima novo ploščo. Revija Vklop

S temi besedami je Eminem na družbenih omrežjih na pot pospremil svojo novo ploščo Kamikaze, ki je povsem nenapovedano izšla prejšnji teden. Na albumu je skladba Venom iz prihajajočega filma o superjunaku, ki ga bo upodobil igralec Tom Hardy, sicer pa se osredotoča predvsem na dve temi: kritiko ameriškega predsednika Donalda Trumpa (in podpredsednika Mika Penca) ter stanovske kolege in medije, ki so bolj mlačno sprejeli njegovo lansko ploščo Revival. Na naslovnici, ki spominja na Licensed to Ill skupine Beastie Boys iz leta 1986, je zadnji del letala z napisom FU-2, na seznamu gostov so se znašli Joyner Lucas, menedžer Paul Rosenberg (dva posnetka sta telefonska pogovora med zvezdnikom in menedžerjem), Royce Da 5’9″ in Jessie Reyez, kot producent je poleg Ema podpisan Dr. Dre. Nekaj glasbenih vložkov sta si producenta ob navedbi avtorjev sposodila, in sicer od skladbe Humble (Kendrick Lamar), Woke Up Like This (Playboi Carti), Oouu (Young M.A) in I’m Bad (L.L. Cool J).

Preberite tudi: Kdo Lari Komar pomaga namestiti umetni trebušček? Kliknite TUKAJ!

Na plošči pa ni raperja 50 Centa, ki je pred dobrim mesecem dni povedal, da bosta z Eminemom morda izdala skupen material. V pogovoru z Larryjem Kingom je pojasnil, da sta se srečala v Londonu, kjer je Eminem nastopal v okviru turneje Revival, ter debatirala o idejah, pri katerih bi lahko združila moči. Vse kaže, da je bil to vsaj za zdaj račun brez krčmarja.

Oboževalci pričakujejo, da bo Eminem po izdaji plošče kmalu napovedal dodatne koncertne datume na obeh straneh Atlantika.