Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Ellen se je vrnila - vesela, a tudi ponižna

kl, 22.09.2020 10:00:00

"Če gledate, ker me imate radi, hvala. Če gledate, ker me sovražite, dobrodošli," je ob začetku oddaje dejala v kamero.

Delite na:
Ellen se je vrnila - vesela, a tudi ponižna
Ellen DeGeneres je začela 18. sezono šova z opravičilom splet

Potem je gledalce povprašala, kakšno je bilo njihovo poletje. "Sama sem imela krasno poletje - super krasno," je Ellen DeGeneres dejala skozi stisnjene zobe in požela aplavz spodbude.

Ko je kamera pokazala prostor za gledalce v studiu, se je izkazalo, da gre za virtualne gledalce, ki so oddajo v živo spremljali preko računalniških zaslonov.

Potem se je Ellen zresnila in pričela nagovor o očitkih zoper njo in vodilne v oddaji, ki naj bi sodelavce zanemarjali, zlorabljali in celo spolno nadlegovali.

"Izvedela sem za stvari, ki so se dogajale in se nikoli ne bi smele zgoditi," je rekla. "Če sem kogarkoli razočarala ali prizadela, se za to opravičujem."

Kot oseba, ki ima moč in privilegije, je odgovorna za vse, kar se dogaja v šovu, je rekla in dodala, da so uvedli potrebne spremembe, tako da "začenjajo novo poglavje".

Pošalila se je tudi, da je biti "prijazna gospa", kar je postal njen vzdevek iz zaključne špice oddaje, "varljivo". "Če si boste kdaj izbirali vzdevek ali naslov, nikoli ne izberite 'prijazna gospa'. Nikoli tega ne storite," je rekla.

"V nasprotju s poročili na družbenih omrežjih in v medijih, je resnica ta, da sem takšna, kot me vidite na svojih televizijah," je nadaljevala. "Sem pa tudi mnogo drugega. Včasih sem žalostna, razjezim se, postanem nadležna, sem zmedena, nepotrpežljiva. Ampak delam na vsem tem. Sem v stalnem izboljševanju," je rekla.

Uvod v 18. sezono šova, ki je bila vprašljiva vse do zadnjega, je zaključila z besedami, da si želi, da bi prav vsak od 270-ih ljudi, ki ustvarjajo šov, "bil srečen in ponosen, da dela tukaj".

Ellen se je sicer prvič svojemu osebju opravičila že julija, ko je vsem poslala elektronsko sporočilo in še posebej tudi na videokonferenci z njimi avgusta.

Predstavnik hiše Warner Bros. pa je potrdil, da se je šov "razšel" s tremi izvršnimi producenti.

Pod člankom pa si lahko pogledate posnetek iz začetka šova na Elleninem twitter profilu.