Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Dobro jutro z novo Žajfnico

C. R., 15.09.2019 13:00:00

Po krajši poletni prekinitvi se je na televizijske zaslone vrnila oddaja Dobro jutro.

Delite na:
Dobro jutro z novo Žajfnico
Ob torkih in sredah vas bo pozdravila Ana Tavčar. Adrijan Pregelj

Ustvarjalci oddaje vam bodo vsak dan od ponedeljka do petka med 7. in 11. uro postregli z najrazličnejšimi vsebinami, ki se dotikajo vsakdanjega življenja ljudi.

Poleg rednih svetovalnih rubrik in poglobljenega pregleda dnevnih novic boste v letošnji sezoni v oddaji lahko spremljali tudi prvo jutranjo telenovelo, tako imenovano Žajfnico. Pripravljajo tudi akcijo Vse je enkrat prvič!, v kateri bodo izpolnjevali dolgoletne želje ali pomagali premagovati strahove.

Andrej Hofer
Andrej Hofer bo ob petkih uresničeval glasbene želje gledalcev.
Janez Kotar

Ponedeljki sicer ostajajo rezervirani za zdravstvene nasvete s kredibilnimi strokovnjaki, poleg tega pa bodo razbijali mite o najrazličnejših tematikah in delili vrtnarske nasvete. Glavna novost oddaje je prva jutranja telenovela Žajfnica, v kateri glavno vlogo odigrata Špela in David. Voditelja bosta svoja stališča o najrazličnejših dilemah iz vsakdanjega življenja podkrepila tudi z mnenjem strokovnjakov, svoje izkušnje pa bodo lahko povedali tudi gledalci.

Ana Tavčar vas bo spet prebujala ob torkih in sredah. Torek ima informativni prizvok, stalnica torkovih juter pa ostaja tudi porota, v kateri soočajo različna mnenja o aktualnih družbenih temah. Ob sredah bodo gledalci razgibavali telo in možgane, se učili tujih jezikov in s pomočjo strokovnjakov razreševali pravne dileme. Pripravljajo tudi akcijo Vse je enkrat prvič!, v kateri bodo izpolnjevali dolgoletne želje ali pomagali premagovati strahove. Če imate tudi vi ali vaši domači kakšno neizpolnjeno željo, ste vabljeni, da se prijavite k sodelovanju. Sodelavka oddaje Dobro jutro ostaja tudi simpatična Lorella Flego, ki bo ob sredah kukala v omare znanih Slovencev, ocenjevala modne stile znanih ter svetovala o modi.

Ob četrtkih bodo pripravljali zdrave zajtrke, spoznavali zdravilne rastline in delili nasvete iz domače lekarne ter se družili z malimi živalmi.

Dobro jutro 2.jpg
Lorella Flego ob sredah kuka v omare znanih Slovencev.
Adrijan Pregelj

Ob petkih bo Mojca Mavec reševala jezikovne dileme, pregledovala športno dogajanje ter skupaj s kuharji poskrbela, da boste dobili kakšen zanimiv namig za okusen obrok. V rubriki Redoljubica bo redoljubna Ljubica Mlinar delila koristne namige za ureditev doma. Petki bodo sicer še vedno namenjeni obiskom slovenskih krajev, energična prehranska strokovnjakinja Marija Merljak in voditeljica Monika Tavčar bosta potovali po Sloveniji in predstavljali lokalne posebnosti ter kulinarično ponudbo.
Novost pa se obeta tudi ljubiteljem slovenske glasbe.

Dobro jutro 4.jpg
Špela Močnik in David Urankar sta voditelja ob ponedeljkih.
Niko Karo

Koprski ustvarjalci oddaje Dobro jutro, ki se bodo z vami družili ob torkih med 9. in 11. uro, bodo poskrbeli, da boste vedno seznanjeni z aktualnim dogajanjem na Primorskem, mariborska ekipa oddaje Dobro jutro pa vas bo ob četrtkih med 9. in 11. uro seznanjala z dogodki iz severovzhodne Slovenije.

Dobro Jutro 1.jpg
Ob petkih Mojca Mavec rešuje jezikovne dileme.
Adrijan Pregelj

Za vse, ki oddaje med tednom ne utegnete spremljati, je ob sobotah med 7. in 9. uro na 2. programu Televizije Slovenija na sporedu Najboljše jutro – pregled najbolj zanimivih rubrik minulega tedna.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 36, 5. 9. 2019