Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Dekle z imenom Feriha

M.Š., Vklop, 10.05.2019 20:00:00

Nova turška nadaljevanka je na sporedu vsak delovnik ob 17.00 na Pop TV.

Delite na:
Dekle z imenom Feriha
Dekle z imenom Feriha Pop TV

Čudovita ljubezenska zgodba med bogatim mladeničem in lepo mladenko, ki se pretvarja, da prihaja iz bogate družine. Se bo Feriha ujela v mrežo lastnih laži?

Feriha Yilmaz (Hazal Kaya) je nadarjeno mlado dekle, ki živi v eni od prestižnih četrti v Istanbulu. A to samo zato, ker je njen oče Riza tam hišnik, mama Zehra pa dela kot čistilka. Feriha namreč s starši in bratoma Mehmetom in Omerjem živi v kleti ene od luksuznih vil in lahko samo sanja o življenju, ki ga živijo tamkajšnji prebivalci. To so uspešni in nadvse bogati ljudje, nosijo dragocene ure in nakit ter luksuzna oblačila, vozijo najdražje avtomobile na svetu, potujejo, kamorkoli si želijo, in pravzaprav imajo vse. Feriha se druži s takima dekletoma – bogato in razvajeno, a psihično nestabilno Cansu ter Laro, hčerko vplivne modne oblikovalke.

18-vklop-tele-feriha-1.jpg
Dekle z imenom Feriha, Feriha in Emir
Pop TV

Čeprav ni iz njihovega sveta, Feriha z vztrajnostjo in trmo vendarle dobi štipendijo za ugledno univerzo, ki jo obiskujejo otroci najbogatejših turških družin. Že kmalu po začetku študijskega leta pa dekle pritegne pozornost najbolj priljubljenega mladeniča in plejboja Emirja (Çagatay Ulusoy) ter njegovih prijateljev.

Ko Feriha prvič sreča Emirja, se seveda sramuje svojega porekla, in se pretvarja, da je mlada bogatašinja iz ugledne družine. Emir se v čedno dekle zaljubi in več časa ko preživita skupaj, globlje in bolj zapletene postajajo Ferihine laži. Na žalost njuna pravljica ne traja dolgo, saj resnica slej ko prej pride na dan. In takrat ves svet, predvsem pa Emir, izve, kdo je dekle z imenom Feriha …

18-vklop-tele-feriha-2.jpg
Hazal Kaya, Dekle z imenom Feriha
Instagram

Hazal Kaya

Hazal Leyla Kaya se je rodila 1. oktobra 1990 v turškem mestu Gaziantep, v jugovzhodni Anatoliji. Nase je prvič opozorila v priljubljeni turški nadaljevanki Prepovedana ljubezen (Aşk-ı Memnu), v kateri sta v glavnih vlogah igrala Beren Saat in Kıvanç Tatlıtuğ. Številna dekleta so ji zavidala, ko si je s čednim igralcem v seriji izmenjevala poljube, za veliko vroče krvi pa je poskrbela tudi zelo priljubljena vloga Ferihe. Zaradi prepričljivih prizorov s filmskim fantom Emirjem so ji številni pripisovali razmerje z igralcem Çağatayem Ulusoyom, vendar sta oba vse zanikala. V tistem času se je Hazal namreč videvala z igralcem Sarpom Bozkurtom. Lani je posnela simpatično romantično nadaljevanko Bizim Hikaye (Najina zgodba), v kateri je bil njen soigralec spet eden najbolj vročih turških igralcev Burak Deniz. 

18-vklop-tele-feriha-3.jpg
Çağatay Ulusoy, Dekle z imenom Feriha
Imdb

Çağatay UlusoySkoraj 1,90 m visoki igralec, rojen 23. septembra 1990, ima po materi bošnjaške, po očetu pa bolgarske korenine. Velja za mednarodno najbolj uveljavljenega turškega igralca ta hip, saj njegovo najnovejšo serijo The Protector predvajajo na Netflixu. Nase je opozoril kot zmagovalec lepotnega tekmovanja Best Model in kot Emir v nadaljevanki Dekle z imenom Feriha, je pa njegovo kariero resno ogrozila t. i. kokainska afera – v odmevni raciji istanbulske policije je bil med trideseterico aretiranih in bil lani zaradi posedovanja in preprodaje mamil celo obsojen na nekaj več kot štiri leta zapora. Do izvršitve kazni še ni prišlo, nekateri viri trdijo, da mu celo ne bo treba v zapor, ker naj bi ga turške oblasti pomilostile. Trenutno naj bi bil samski, med njegovimi dekleti sta bili tudi znani turški igralki Gizem Karaca in Serenay Sarıkaya.

Objavljeno v reviji Vklop št. 19, 9. 5. 2019.