požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

DeeJay Time »trese« Ljubljano!

K. Š., Vklop, 17.10.2018 20:01:19

Barvita jesen je letos še barvitejša – obarvana je z glasbo, nostalgijo in 25-letnico Radia Salomon ter programa DeeJay Time.

Delite na:
DeeJay Time »trese« Ljubljano!
Radio Salomon Radio salomon

Pred 25 leti je verjetno le malokdo verjel, da bo radijska postaja iz osrčja Slovenije s programom, ki je na začetku zaznamoval le petkove noči, postala nosilka najnovejših glasbenih smernic in glavna »protagonistka« nove urbane slovenske glasbe.

Neverjetna energija najboljših poslušalcev in prijateljev na svetu – kot poslušalce že 25 let imenuje radijska ekipa – daje vsa ta leta ustvarjalcem programa dodatno energijo, da zanje in za vse, ki si želijo najboljših zabav, pripravljajo najboljše in najglasnejše zabave klubov, diskotek in dvoran. Ekipa DeeJay Time je skupaj s kultno skupino Colonia pripravila prvi večer nostalgije, v razprodanem ljubljanskem klubu Top Six pa stresla ne samo Ljubljano, ampak vso Slovenijo.

S tem so pričakovanja za že tradicionalno največjo zabavo Halloween še večja. 30. oktobra se bosta v ljubljanski Cvetličarni ekipi po vodstvom Deana On the Mika pridružila italijanska superzvednika Prezioso in Marvin, ki ju večina pozna po uspešnicah, kot so Tell Me Why, Let Me Stay in Voglio Vederti Danzare. 30. oktobra se nam tako obeta nora noč nostalgije in druženja s starimi prijatelji.