Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Can Yaman in Özge Gürel znova skupaj

MS, 23.03.2020 20:15:02

Soigralca iz serije Ko zadiši ljubezen bosta igrala v novi poletni seriji.

Delite na:
Can Yaman in Özge Gürel znova skupaj
Özge Gürel in Can Yaman Facebook

Po navedbah turških medijev produkcijska hiša Gold Film pripravlja novo poletno serijo. Po zelo uspešnih serijah No: 309 z Demet Özdemir v glavni vlogi in Jutranja ptica, v kateri Demet igra s Canom Yamanom in jo lahko od ponedeljka do petka spremljate na Pop TV, prihaja serija Bay Yanlış (Gospod Napačni). V naslovni vlogi bo zaigral omenjeni 30-letni turški zvezdnik, njegova soigralka pa bo 33-letna Özge Gürel, s katero sta skupaj posnela zabavno nadaljevanko Ko zadiši ljubezen (Dolunay), ki smo jo pred časom gledali tudi pri nas.

12-tele-canyaman-ozgegurel-2.jpg
Can Yaman, Ozge Gurel, Ko zadiši ljubezen
Pop TV

Novico je uradno potrdila scenaristka Asli Zengin, ki bo sodelovala pri novi seriji (in je pisala tudi za Jutranjo ptico), ko je na Instagramu objavila fotografijo s Canom ter pripisala ključnik #bayyanlış. Snemanja se bodo pričela aprila, serija, za katero vsi upajo, da bo nova poletna uspešnica, pa bo od junija na sporedu na turškem programu Fox. Njena tekmica bo nova romanca z naslovom Sen Çal Kapımı (Potrkaj na moja vrata), v kateri bosta v glavnih vlogah nastopila Hande Erçel in Kerem Bürsin.

12-tele-jutranjaptica-bolum28.jpg
Jutranja ptica, Sanem in Can
promo

Jutranja ptica: vsebine  do 26. marca

Leyla in Osman se zaročita. Naslednji dan povsod poročajo, da je Fabri na trg poslal nov parfum. Kampanja je do zadnje podrobnosti enaka njihovi in Canu je takoj jasno, da za vsem stoji Aylin. Fabri mu celo pošlje vabilo na izdajo parfuma z vzorcem, ki pa ni Sanemin. Deren prizna, da je Aylin pokazala njihovo predstavitev, zato jo Can odpusti. Sanem se obrne na obupano Deren za svojo skrivno oglaševalsko kampanjo, s katero nameravajo presenetiti Cana in spet pridobiti McKinnonovo zaupanje. Deren je za to Sanem zelo hvaležna, se pa zaradi tega tudi zbližata. Med zbiranjem idej za kampanjo ekipi v ključnem trenutku na pomoč priskočita celo Mevkibe in Nihat. Can ne ve, ali naj verjame Humini zgodbi o tem, da jo je njegov oče prevaral. Odloči se, da bo za nekaj dni odpotoval, saj si hoče po razhodu s Sanem zbistriti glavo ...

Objavljeno v aktualni številki revije Vklop Stop spored!