julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

Bjoern Einar Romoeren Svet24.si

V Planici je postal svetovni rekorder, danes pa ...

lunin mrk Petisvet.si

16. 7. 2019 ob 23.31: prihaja vaš sovražnik ali...

iztok kustec fb Svet24.si

Policist Iztok Kustec ostal brez službe, ker je ...

Meadow Walker Svet24.si

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna ...

Sophie Turner, Joe Jonas Najstnica.si

Medene tedne preživljata na Maldivih

ana jaka 2 Njena.si

Jaka Hafner je postal očka!

Burak: Na snemanju se obnaša kot hollywoodska diva

M.Š., 08.07.2019 08:43:39

Ozračje na snemanju nove sezone zgodovinske sage Ertuğrul je po poročanju medijev nevzdržno, predvsem zaradi Buraka Özçivita in njegovega neprofesionalnega vedenja.

Delite na:
Burak: Na snemanju se obnaša kot hollywoodska diva
Burak Özçivit Pop TV

Burakovi oboževalci nestrpno pričakujejo pričetek serije Osman, v kateri njihov ljubljenec igra glavno vlogo. Gre za novo sezono priljubljene serije Ertuğrul, ki je zadnjih pet let brez dvoma najbolj gledana serija v Turčiji. A medtem ko se večmilijonsko občinstvo veseli novih epizod, so manj veseli producenti serije oziroma tisti del ekipe, ki na snemanju tesno sodeluje z Burakom. 

Privlačen igralec namreč ustvarjalcem povzroča obilo težav s svojimi nemogočimi zahtevami in muhastim vedenjem, kot si ga redko privoščijo celo najbolje plačani in razvajeni ameriški zvezdniki. Že pred snemanjem je Buraku uspelo doseči dogovor, da snema šest dni v tednu, od tega zgolj pet ur na dan. Temu je botrovalo dejstvo, da sta z ženo pričakovala prvega otroka (Karan je na svet privekal 13. aprila letos), zaradi česar je hotel biti od družine čim manj ločen.

26-tele-burak-2.jpg
Mnogi so prepričani, da je Engin Altan Düzyatan veliko boljši igralec od Buraka.
promo

Turški tabloidi pa medtem poročajo, da ima produkcijska ekipa resne težave s končanjem projekta, saj si močno prizadevajo, da igralca zadržijo na snemanju vsaj dogovorjenih pet ur na dan. »Redno zamuja in navaja smešne izgovore – kot dijak, ki 'šprica' šolo. Pred nekaj dnevi je zamudil na snemanje, ker ga je domnevno dan prej ura jahanja tako izmučila, da ni mogel vstati. Če ni jahanje, je kaj drugega, recimo tečaj sabljanja, gneča na cesti ali zamuda Karanove varuške... Ne seznamu je že toliko neverjetnih izgovorov, da gre vsem že pošteno na živce,« poročajo viri. Najhujše pa naj bi bilo, da se, ko se vendarle pojavi na snemanju, obnaša kot prava diva. »Kostumografi so ga že neštetokrat pomerjali in popravljali njegovo garderobo. Ali so pretesne hlače in ga žulijo čevlji, so rokavi predolgi ali čelada pretežka … Nenehno prigovarja, nič mu ni prav.« Najbolj pa je občutljiv na Engina Altana Düzyatana, glavnega igralca serije Ertuğrul. Čeprav se Osman oglašuje kot nova serija, je zaradi iste ekipe primerjava med serijama in glavnima junakoma neizbežna. »Engin je bil pravi angel v primerjavi z Burakom, ki je morda res večja zvezda, a veliko slabši igralec,« trdi vir. »Videli bomo, ali se bo razpoloženje za kamero poznalo na seriji, a prepričan sem, da bodo gledalci začutili, da serija ni nastajala v tako prijetnem ozračju kot Ertuğrul«, sklene vir.

26-tele-burak-3.jpg
Burak z Mehmetom Bozdağom, producentom nove serije Osman
Instagram

Zadnje tedne krožijo tudi govorice, da je Burak od producentov zahteval celo, da v serijo vključijo njegovo ženo Fahriye Evcen, čeprav še ni znano, kateri lik naj bi odigrala. Prav tako niso znana preostala imena, saj se ustvarjalci trudijo vse do premiere prvega dela skriti čim več podrobnosti. Serija Osman naj bi premiero doživela ob koncu letošnjega leta.

26-tele-burak-sin.jpg
Pred dnevi je zvezdnik objavil simpatično fotografijo s svojim prvorojencem.
Instagram

26-tele-burak-fahriye.jpg
Bo tudi njegova žena Fahriye igrala v seriji?
Instagram