mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Big Spring Break z zamudo: Juicy M

Gregor Zalokar, Vklop, 21.06.2018 20:01:34

Obilje vročih gostovanj v naših krajih je krivo, da intervju z eno najbolj priljubljenih didžejk na planetu objavljamo šele zdaj. Ukrajinko Marto Martinez oziroma Juicy M smo prestregli na Suprinem Big Spring Breaku v Kanegri.

Delite na:
Big Spring Break z zamudo: Juicy M
Juicy M smo prestregli na Suprinem Big Spring Breaku v Kanegri. Revija Vklop

Diplomirali ste iz novinarstva v državi, kjer je ta poklic lahko nevaren, se prebili v moškem poklicu, ste mama, modna ikona in vzor mladim.
Delam, kar mi je všeč, če v tem drugi najdejo navdih, pa ima vse skupaj še večji smisel. Rada vrtim glasbo, če se da, drugače kot drugi, rada imam gramofone, plošče, tehniko, si pa nisem predstavljala, da bo to moj poklic; veseli me, da je moj stil ljudem všeč. Biti mama pa je blagoslov. Ko rodiš prvega otroka, nisi več enaka oseba, ko sem rodila drugega, pa je bilo še bolj noro. Živim življenje!

Za tak tempo morate imeti dobro podporno ekipo.
Tradicionalna ukrajinska družba mi gre na roko. Starši nama zelo pomagajo. Mama in oče sta mi rekla, da naj vztrajam pri delu, saj sem se ravno začela vzpenjati, onadva pa mi bosta pomagala pri otrocih. V naši hiši v Španiji, kjer imam bazo, je zelo pestro, saj tam živita obe najini mami. Vsi mi zelo pomagajo, vidijo, kako rada imam ta poklic, in me bodrijo, da naj vztrajam, ker bosta otroka ponosna name.

Poleti živite v Španiji, pozimi v Los Angelesu. Zakaj?
Pozimi imam manj nastopov in lahko ustvarjam glasbo. Za to potrebujem pevce in v Los Angelesu je res veliko dobrih. V Barceloni pa ravno iščemo ekipo, ki bi mi pomagala pri zagonu lastne znamke oblačil. Upam, da bomo prve kose predstavili že jeseni.

Ob Omnii ste vsi najbolj prepoznavni ukrajinski didžeji didžejke: vi, Miss K8, Nastia ...
Drži. Spremljam, kaj počnejo, in ponosna sem, da so uspešne. Kot Nizozemci tudi mi držimo skupaj in scena raste. Veseli me, da tako kot jaz tudi kolegice snemajo videe, kjer se vidi, da so tehnično dobre ter da ne gre le za prodajanje obrazov in dekoltejev kot včasih. To se je v petih letih zelo spremenilo in veseli me, da sem bila pobudnica teh sprememb.

Kako pomembno pri vašem delu je, da se zabavate?
Med porodniškima dopustoma sem zares dojela, kako rada imam svoje delo in kako se ob tem zabavam. Ko grem na koncert, poslušam, kaj pojejo ali igrajo. Ne znam se sprostiti. Ko stopim za mešalno mizo, pa se noro zabavam, to res počnem najraje.

Preberite tudi: Se je Roseanne zmešalo? Kliknite TUKAJ!