reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Barva leta 2020 je pastelno zelena!

Alenka Kavčič, 04.04.2020 14:00:26

Pastelno zelena barva je priljubljena in trendovska, po besedah strokovnjakov barvnega inštituta Pantone simbolizira nove začetke. Je nevtralna, pomirjujoča in se ujema s skoraj vsemi oblikovalskimi stili, tako modernim kot tudi rustikalnim. Lahko je zemeljska in topla ali bolj hladna, zato izberite poljuben nevtralen ali močen odtenek glede na interier, ki ga opremljate.

Delite na:
Barva leta 2020 je pastelno zelena!
Barva leta 2020 je pastelno zelena! Press Loft

Za vas smo izbrali različne izdelke, ki vam bodo pomagali ustvariti spokojen in pomirjujoč prostor.

Za dnevno sobo je zelo primerna svetlo zelena barva. Zelena je naravna barva, dnevna soba v odtenkih zelene bo na vas vplivala sproščujoče in pomirjujoče ter vam bo dajala občutek topline doma. 

Jedilni stol Eichholtz Bristol 

Za dnevno sobo je zelo primerna svetlo zelena barva. .jpg
Za dnevno sobo je zelo primerna svetlo zelena barva. Zelena je naravna barva in dnevna soba v odtenkih zelene bo na vas imela sproščujoč in pomirjujoč vpliv in vam dala občutek topline doma.
Press Loft

Poživite jedilnico s tem razkošnim jedilnim stolom. Oblazinjen je v izjemno očarljivem zelenem tonu in ima zožene noge z zlatimi pokrovčki. Eleganten in navdihnjen z ekstravaganco v zgodnjem stoletju. (http://www.sweetpeaandwillow.com, 609,99 eur)

Jedilni stol Eichholtz Bristol.jpg
Poživite jedilnico s tem razkošnim jedilnim stolom. Eleganten in navdihnjen z ekstravaganco v zgodnjem stoletju je oblazinjen v izjemno očarljivem zelenem tonu in ima zožene noge z zlatimi pokrovčki.
Press Loft

Kavč Stressless

Kavč Stressless Wave Sofa  10014.jpg
Sodoben, inovativen dizajn kavča je lepši in udobnejši, kot si lahko predstavljate. Ne le da izstopa po lepoti in kakovosti, po kateri so znani breztežni kavči, ima tudi patentiran sistem ErgoAdapt, k
Press Loft

Sodoben kavč inovativnega dizajna je lepši in udobnejši, kot si lahko predstavljate. Ne le da izstopa po lepoti in kakovosti, po kateri so znani breztežni kavči, ima tudi patentiran sistem ErgoAdapt, ki zagotavlja, da se sedeži kavča samodejno nagnejo, ko sedite. Tako imate vedno popolno držo.

(www.stressless.com, 3.645 eur)

Drzna omarica s stilom

Drzna omarica s stilom - Spring Green.jpg
Omarica z razpoloženjem - pokaži in povej ali skrij in prikrij. Audacious je omara z osebnostjo, zasnovana kot prostor za prikazovanje vaših najljubših kosov. (www.sweetpeaandwillow.com, 743,99, eur)
Prss Loft

Omarica z razpoloženjem – pokaži in povej ali skrij in prikrij. Audacious je omara z osebnostjo, zasnovana kot prostor za prikazovanje vaših najljubših kosov.

(www.sweetpeaandwillow.com, 743,99 eur)

Bakrena namizna budilka

Bakrena namizna budilka.jpg
Budilka nizozemske blagovne znamke Karlsson bo poskrbela, da nikoli ne boste zaspali. Zelena barva V kombinaciji z bleščečo kovino ustvarja brezčasno funkcionalno opremo, ki se popolnoma prilega vsaki
Press Loft

Budilka nizozemske blagovne znamke Karlsson bo poskrbela, da nikoli ne boste zaspali. Zelena barva v kombinaciji z bleščečo kovino ustvarja brezčasno funkcionalno opremo, ki se popolnoma prilega vsaki spalnici. Zaradi tihega delovanja boste lahko do jutra mirno spali.

(www.YellowOctopus.com.au, 22,99 eur)

Okrasna blazina 

Okrasna blazina .jpg
Blazina Little Green Man, ki vsebuje živahno barvno sliko risbe Vetplant Hermana Saftlevena iz leta 1863, bo vsakemu gostu naznanila vaš notranji občutek za slog in prefinjenost. (wanderlostandfound.c
Press Loft

Blazina Little Green Man, ki vsebuje živahno barvno sliko risbe Vetplant Hermana Saftlevena iz leta 1863, bo vsakemu gostu naznanila vaš notranji občutek za slog in prefinjenost.

(wanderlostandfound.com, 40,99 eur)

Čudoviti mehurčkasti lonček

Čudovit mehurčkasti lonček.jpg
Edinstvena kolekcija lončkov Bubble Mug Collection, je izdelana iz najkakovostnejšega porcelana. Vsak lonček je ročno izdelan, zato je vsak izdelek nekoliko drugačen, kar mu daje edinstven čar! (ww.ma
Press Loft

Edinstvena kolekcija lončkov Bubble Mug Collection je izdelana iz najkakovostnejšega porcelana. Vsak lonček je narejen ročno, zato je vsak izdelek nekoliko drugačen, kar mu daje edinstven čar! (ww.manufacturedculture.com, 20,99 eur)

Klubska mizica Melody Maison

Klubska mizica Melody Maison.jpg
Okrogla mizica v zlato zeleni barvni kombinaciji, z emajliranim zelenim vrhom in zlatim robom ter nogami v obliki stojala. Kot nalašč za sodobno opremljeno dnevno sobo. (www.MelodyMaison.co.uk, 51,9
Press Loft

Okrogla mizica v zlato-zeleni barvni kombinaciji, z emajliranim zelenim vrhom in zlatim robom ter nogami v obliki stojala. Kot ustvarjena za sodobno opremljeno dnevno sobo. 

(www.MelodyMaison.co.uk, 51,99 eur)

Košara z lesenimi nogami 

Košara z lesenimi nogami .jpg
Ta praktična košara z lesenimi nogami je idealna kot stojalo za sobne rastline. Narejena je iz trde plastične mreže in ima stabilne lesene noge. Dimenzije: 20 x 26 x 26 cm. Skupna višina: 60 cm.(www.t
Press Loft

Ta praktična košara z lesenimi nogami je idealna kot stojalo za sobne rastline. Narejena je iz trde plastične mreže in ima stabilne lesene noge. Dimenzije: 20 x 26 x 26 cm. Skupna višina: 60 cm. (www.takatomo.de, 34,99 eur)

Keramična vaza

Keramična vaza.jpg
Vaze so dodatek, ki dela čudeže v vašem prostoru. Odlično se znajdejo kot samostojna dekoracija, še lepše pa so, če jih obogatite s cvetom ali šopkom rož. (www.shimu.co.uk, 39,99 eur)
Press Loft

Vaze so dodatek, ki dela čudeže v vašem prostoru. Odlično se znajdejo kot samostojna dekoracija, še lepše pa so, če jih obogatite s cvetom ali šopkom rož. 

(www.shimu.co.uk, 39,99 eur)

Blazina v obliki zvezde

Blazina v obliki zvezde.jpg
Elegantna, žametna blazina v obliki zvezde, v kateri se sveti neonsko rumeni okrasni cof na sredini. Čudovit, preprost dizajn in žlahtna barva polepša vsako posteljo ali kavč! (www.takatomo.de, 34,99
OPress Loft

Elegantna žametna blazina v obliki zvezde, v kateri se sveti neonsko rumeni okrasni cof na sredini. S čudovitim, preprostim dizajnom in žlahtno barvo polepša vsako posteljo ali kavč! 

(www.takatomo.de, 34,99 eur)

Svetilka MiniSophie FrauMaier taupe

Svetilka MiniSophie .jpg
Svetilka MiniSophie iz FrauMaierja je del serije Sophie. Serija Sophie je čudovita serija namiznih in talnih svetilk. Je preproste oblike, ki se enostavno prilagodi vsakemu ambientu.(www.fraumaier.co
Press Loft

Svetilka MiniSophie iz FrauMaierja je del serije Sophie. Serija Sophie je čudovita serija namiznih in talnih svetilk. Je preproste oblike, ki se enostavno prilagodi vsakemu ambientu. (www.fraumaier.com, 99,99 eur)

Čajnik Price & Kensington

Čajnik Price & Kensington.jpg
Č
Press Loft

Čajnik priznane britanske znamke Price & Kensington vas popelje v pravljični svet aromatičnih čajev. V njem lahko pripravite čaj v filtrskih vrečkah ali pa uporabite priročno cedilo, ki ga je možno kupiti posebej. (www.best-of-british.de, 19,99 eur)

Objavljeno v reviji Dom2/ Moje lepo stanovanje št. 26, 28.10.2019