favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše čase svoje mladosti

P. R., 16.10.2019 16:42:59

Simpatično Indiro Ekić je presenetil paket, ki jo je spomnil na najlepše čase njene mladosti in ji ponudil priložnost, da se tja znova tudi vrne ...

Delite na:
Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše čase svoje mladosti
Indira v video zgodbi Tvoja Promo foto - Tvoja

Generacija 90-ih let imam nekaj za vas ... 

je novico delila tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Prejela je namreč prav poseben paket, v katerem so se skrivale vstopnice za največji žur 90-ih let in preloma tisočletja ta trenutek v Sloveniji. Ekipa DeeJay Time se v letošnji Back In Time ediciji vrača v preteklo tisočletje in seli v Areno Stožice, kjer bodo 30. oktobra 2019, od 21. ure dalje odmevale najglasnejših uspešnic največjih zvezd tistega časa. 

''Če me vidite v elementu plesanja in petja, me ne obsojajte,'' je v šali dodala, medtem ko je zavrtela CD z največjimi uspešnicami zvezd, ki se bodo ekipi DeeJay Time pridružile na odru in ki jih je Indira spremljala ko je bila mlajša. 

Prihajajo Jan Plestenjak s svojimi uspešnicami Amore mio in Tvoj song, Miran Rudan z legendarno Laure ni več, Mambo Kings s svojimi Palme in valovi ter Preveč je lepih deklet, 4FUN s Kraljico noči in Ne laži mi, Kingston s svojimi Cela ulica nori in Ko bo padal dež, Colonia z legendarno Za tvoje snene oči, Flirrt z uspešnico Romeo in Julija, Karma s svojo uspešnico Sedam dana, Dadi daz z legendarno Kalimero, Anja Rupel s svojo Odšla bom še to noč in še mnoge druge legendarne uspešnice tistega časa.

Indiro sta tako najbolj navdušili Colonia in Karma - slednja se vrača v originalni zasedbi s pevko Taro, kar jo je še posebej razveselilo. ''Komaj čakam - zabava bo 30. oktobra, kar bo tudi na noč čarovnic,'' je še poudarila in svoje sledilce povabila, da se ji pridružijo tudi sami!

Najcenejše vstopnice za dogodek so namreč v prodaji samo še 2 DNI!

Svojo si lahko zagotovite na Eventimu, bencinskih servisih Petrol in Mynight.si!

FB_1042x546_naj.jpg