reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Planet TV spremenil šov The Biggest Loser

Brigita Potočki, Vklop, 23.03.2018 18:57:51

Komaj smo se poslovili od prvih shujšanih tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija (ki, mimogrede, še naprej pridno izgubljajo kilograme oziroma ohranjajo težo iz šova), že se je začela druga sezona, ki je na spored prišla 19. marca.

Delite na:
Planet TV spremenil šov The Biggest Loser
Marko Potrč Revija Vklop

Zgodilo se je kar nekaj sprememb, zagotovo pa je bila najbolj odmevna zamenjava voditeljice. Špelo Grošelj je zamenjal Marko Potrč, ki pravi, da v trpljenju na treningih uživa. Sam namreč prisega na zdrav življenjski slog, torej veliko telovadbe in nadzorovana prehrana. Njegova glavna naloga bo tekmovalce prepričati, da lahko najdejo zadovoljstvo v trpljenju na treningu.

Že znana in preverjena trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič bosta tudi v drugi sezoni skrbela za motivacijo tekmovalcev na treningih, svojega načina pa ne bosta spreminjala. Natašin bo še naprej temeljil na strogosti, Jan pa se bo zanašal na svojo energičnost, saj se je prav to izkazalo za zmagovalni recept, zmagovalec prvega šova Bojan Papež je bil namreč v njegovi ekipi. Ustvarjalci so se odločili tudi za zamenjavo dietetika, čigar vlogo bo prevzel Gašper Grom s Fakultete za šport, ki je prepričan, da so največji krivci za debelost predelani ogljikovi hidrati in nezdravi prigrizki.

biggest loser.png
Da se bodo tekmovalci spotili, bosta znova poskrbela trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič.
Revija Vklop

Ostaja tudi oddaja Od težaka do junaka, v kateri bo voditeljica Jasna Kuljaj gostila tri komentatorje: iz prve sezone ostaja simpatičen in strog trener Andrej Milutinovič, na novo pa prihajata najbolj uspešna ženska prve sezone, Indira Ekić, in Tadej Bricelj.  

Sicer pa bodo tekmovalci živeli v vili, ki samo na zunaj ostaja enaka. Notranjost je popolnoma prenovljena. Ustvarjalci šova so poskrbeli za živahne barve spalnih in dnevnega prostora v prvem nadstropju, ki je povezan s kuhinjo. V pritličju na tekmovalce čakajo prenovljen bazen in džakuzi ter seveda telovadnica, v kateri bodo v naslednjih tednih izgubljali kilograme.

Preberite tudi: Janko Šopar odkrito o voditeljici Tednika, ki praznuje 35 let. Kliknite TUKAJ!