Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Žena znanega našega pevca buri duhove kot erotična maserka

A. M., 13.06.2021 08:00:43

Zaradi erotičnih masaž zgoraj brez povzročila pravi vihar.

Delite na:
Žena znanega našega pevca buri duhove kot erotična maserka
Petra nam je pojasnila, da ne hodi nikamor na dom, ampak izvaja masažo v salonu, z računom. »Vse je legalno,« dodaja. Osebni album

Ko na sončni strani Alp nanese pogovor na karkoli drugačnega oziroma na nekaj, kar ni šablonsko, si mnogi ali zatiskajo oči ali pa takoj začnejo obsojati. Če pa so tu erotične vsebine, je to še kako velika in tabu tema, čeprav je v javnosti videti, kot da je vse v najlepšem redu.

»Saj nisem odprla javne hiše, halo?!«

To je na lastni koži okusila srčna izbranka glasbenika Damiana Roia, ki sicer žanje uspehe v regiji, pri nas pa, kot da ne obstaja. Kaj se je sploh zgodilo? Njegova Petra, ki je lani konec leta presenetila s košarico velikosti xxl, je pred dnevi na svojem profilu na Facebooku objavila, da med drugim ponuja erotične masaže. Takoj je završalo! Kako da ne, saj kroži nešteto zgodb o tem, kaj si marsikdo misli o erotičnih masažah in kakšen sloves imajo. A bolj kot »rekla-kazala« nas je zanimala njena zgodba, ki je res vroča!

petra-roi
»Za zdaj nimam nobenih slabih ali neprijetnih izkušenj, tako da sem vesela, da je tako.«
Osebni album

»Vse je legalno«

Petra Roi nam je že na začetku pogovora dejala, da se ne čudi govoricam, sploh pa je vajena vsega hudega. »V Sloveniji bi vsi želeli biti s časom naprej v neki novi dobi, pa smo vsekakor kot narod še vedno precej konservativni. Obsoja se drugačnost, erotika je še vedno tabu. Zame je erotika nekaj zelo lepega, sproščujočega in blagodejno deluje na telo in duha. Zato je tako iskana,« je povedala v uvodu, ob tem pa pritrdila, da je v Mariboru res odprla salon, v katerem ponuja več vrst masaž, »med drugim erotično brez kakršnihkoli dodatkov«. In zakaj ravno erotično, ko pa je povezana s toliko različnimi zgodbami, o katerih že vrabci čivkajo? »Ker je posebna ... Bolj senzibilna, kot sem tudi sama. Ljudje smo v tem času še veliko bolj potrebni dotikov in kakšne lepe besede. Vse to v tem času zelo primanjkuje. Na erotično masažo pridejo predvsem moški, pa tudi dekleta in žene, in nič ni narobe s tem. Je pa res, da ima večina ljudi napačno predstavo o tem, kaj je erotična masaža. To pa zato, ker so to masažo očrnili tisti, ki jo v prvi vrsti oglašujejo kot erotično masažo, a se po stanovanjih za tem na črno skriva vse drugo, samo masaža ne,« odgovarja Petra, ki je še pojasnila, kako sama izvaja takšno, v javnosti razvpito masažo: »Vsekakor je masaža brez dodatkov. Zgolj masaža, okej?! To pomeni brez seksa, brez oralnega zadovoljevanja, brez poljubljanja. Vse skupaj bazira na dotiku. Od klasične masaže se razlikuje v tem, da sem kot maserka oblečena v erotično perilo, ko masiram. Lahko sem tudi zgoraj brez. To pa je to. Oblečene imam spodnjice, ki jih med masažo ne slečem. Stranka, ki je pred prihodom seznanjena, da se tukaj česa več ne da dobiti niti z ne vem kakšnim doplačilom, pa se me lahko sicer dotika, toda le površinsko.«

petra-roi
Že konec lanskega leta je dvignila kar nekaj prahu, ko je ekskluzivno za našo revijo Novo predstavila svojo novo, povečano košarico.
Osebni album

»To ni javna hiša«

Kljub temu pa je Petra s temi čutnimi in erotičnimi dotiki zanetila pravi požar. »Ja, res se kadi okrog mene ... Pa saj nisem odprla javne hiše, halo?! Kaj bi šele bilo, če bi jo res? (smeh) V tujini to ni nič takega, veste. Sama imam opravljene tečaje masaž, rada opravljam to delo. Moj cilj je dolgoročno delo, zato se vsaki stranki posvetim. Osrečuje me, ko vidim, da gredo stranke srečne in zadovoljne iz salona in da rečejo, da se bodo vrnile,« je odkrito povedala Petra, ki smo jo za konec še vprašali, kaj pa vendarle o vsem skupaj pravi njen mož Damiano? »Mož je bil na začetku šokiran, ker je bil laik kot večina drugih, ki imajo napačno predstavo o tem. Toda ko je to bolje spoznal, je videl, da to ni nič slabega. Še enkrat ponavljam, ovire imamo v glavi, včasih jih je treba malo sprostiti in življenje zna biti veliko lepše,« je zaključila Petra Roi, ki, kot kaže, kuje železo, dokler je vroče.

»Zame je erotika nekaj zelo lepega, sproščujočega, saj blagodejno deluje na telo in duha.«