Svet24.si

Preverite, kako narediti popolno lepotno ...

meghan markle, princ harry Svet24.si

Harry in Meghan sta praktično reveža

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

govedo, karim-allah, krave Svet24.si

FOTO: Ubili bodo 864 krav, ki že mesece plujejo ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

finale ženim sina Odkrito.si

Dramatičen razplet v oddaji Ugodno oddam sina

Challe Salle Njena.si

Challe Salle potrdil rojstvo deklice

Razkol v Cecini družini zaradi Balaševića, vmešala se je še Karleuša

kl, 22.02.2021 15:30:42

Sin Cece Ražnatović, Veljko, za razliko od svoje mame in sestre za legendarnega kantavtorja ni našel dobre besede, s čimer pa si je nakopal bes Jelene Karleuše.

Delite na:
Razkol v Cecini družini zaradi Balaševića, vmešala se je še Karleuša
Jelena Karleuša je besna na Veljka Ražnatovića splet

Srbska Folk diva, Svetlana Ceca Ražnatović je na svojem instagram profilu objavila minljivček, v katerem se je s čustvenimi besedami spomnila v petek umrlega Đorđa Balaševića: "Panonski mornar, pluj po mirnih morjih nebeškega cesarstva. Počivaj v miru, veliki pesnik," je zapisala.

Tudi njena hči Anastazija se je z napisom: "Zbogom legenda" v minljivčku poslovila od njega.

Za razliko od njiju, pa je Veljko Ražnatović, Cecin sin, Đoletu v spomin objavil del posnetka iz njegovega koncerta v Zagrebu, na katerem je Balašević publiko nagovoril takole: "Sicer pojem v svojem maternem jeziku, hrvaščini, ampak obstaja problem - govorim pokvarjeno verzijo hrvaščine - t.i. srbski jezik."

Ta izjava je očitno razbesnela Veljka Ražnatovića, da je napisal tole:

"Srbi, po stari prekleti navadi, šč**emo sami po sebi! Zato nas nihče ne spoštuje, zato smo vedno krivci in, oprostite, je*e nas, vsak, ki utegne. Tisti, ki žali tvoj narod si ne zasluži nobenega pomena, nobenega spomina. Katerega Hrvata bi podpirali, če bi odšel v Srbijo in govoril vse tisto, kar je izjavil upokojeni kantavtor gospod Balašević? In vprašajte se ali ste normalni, je*ote, in koliko obrazov imate."

Medtem ko njegova mama in sestra na njegov minljivček nista reagirali, pa je Veljkovo pisanje razbesnelo drugo srbsko divo, Jeleno Karleušo.

V svojem minljivčku je Veljku napisala tole:

"Đorđe Balašević je velik srbski sin, velik jugoslovanski sin! Je lik, ki je šarmantno inteligentno in duhovito tresel kletko vsem malomeščanom in samozvanim domoljubom na tem prostoru. Bil je ljubljen in cenjen od Vardarja do Triglava. Veljko Ražnatović je sin vojnega zločinca in kriminalca, človeka, ki je črn madež v srbski zgodovini in sramota tega naroda. Ne dovolim, da se tako sramoti ime Đorđa Balaševića! Ne dovolim!"

Se je v Srbiji začela vojna zvezd?

karleuša instagram.JPG
Minljivček Jelene Karleuše
Instagram