Kiki Rahimovski Svet24.si

Zadnje Akijeve besede sinu Kristijanu

dom Svet24.si

Kaj se dogaja po domovih za starejše? Jih res ne ...

stol, gora, karavanke Svet24.si

Po padcu na grebenu umrl turni smučar

tonin-novak-ljudmila_bobo Reporter.si

Od molka do izdaje: kako so zaprli usta Ljudmili ...

janez poklukar Necenzurirano

Razkrivamo največjo luknjo v sistemu PCT, zaradi ...

DSC03567 Njena.si

BAR: Po Janu prostovoljno domov še Lara

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

VIDEO Nad virus s šnopcem

kš, 05.10.2021 20:06:37

Videospot ni primeren za tiste z malce slabšim želodcem ali za tiste, ki jih je strah ... zombijev! Dame in gospodje, Dubioza Kolektiv!

Delite na:
VIDEO Nad virus s šnopcem
Kafana Dubioza Kolektiv

Gre za prvi grozljiv videospot v Bosni in Hercegovini. Zgodba je postavljena v tipično lokalno kavarno, v kateri se izkušena ekipa pripravljena na začetek zombi apokalipse. Vas zanima, kako so se spopadli?

kafana
Kafana
Dubioza Kolektiv

»Pesem KAFANA je nastala v času najstrožjega »lockdowna«, ko zaradi vseh okoliščin nismo smeli sedeti v naših najljubših gostilnah. Bolečino in frustracije, ki jih je povzročil ta hendikep, smo preobrazili v čustveno folk balado, ki jasno sporoča, kako močno smo v času epidemije pogrešali kavarno – osnovno celico človeške družbe. Za ponazoritev te zastrašujoče izkušnje je bila edina ustrezna rešitev grozljivka, čeravno tudi ta ne prikazuje tiste prave groze, ki smo jo ob tem čutili« so povedali člani Dubioze Kolektiva.

kafana
Kafana
Dubioza Kolektiv

Videospot je režiral Irfan Avdić, za prepričljive zombi maske pa poskrbel Miroslav Lakobrija. Poleg članov Dubioze Kolektiva v glavnih vlogah nastopajo še Mario Drmać, Edis Bilić, Marko Šelić - Marčelo, Almir Kurt Kugla in Mona Muratović.