sasa lendero 2 Dobra karma

Svojemu nekdanjemu možu je Saša Lendero dala še...

jelko-kacin Svet24.si

Kacinovo sporočilo: "Še žal jim bo, da so ...

mandarine Reporter.si

Prodajajo nam nevarno hrano (3.): turške ...

policijska ura, slovenija, ljubljana Svet24.si

Slovenci že več kot štiri mesece pod policijsko...

20200911-01024175 Necenzurirano

Vaših deset tisoče evrov za vojno proti ...

kopalnica, oprema Odkrito.si

Kako narediti kopalnico manj dolgočasno

03_Svetlana_Cigoj Njena.si

Plesalka Svetlana Cigoj je drugič noseča

Robbie Williams zbolel za korono

kl, 20.01.2021 14:15:13

Okužil se je med dopustom. Menda je precej slab.

Delite na:
Robbie Williams zbolel za korono
Robbie Willams se je s Covid-19 okužil na dopustu na Karibih. splet

Tik pred novim letom je Robbie z družino odletel na krajši oddih na Karibe. A glej ga zlomka, zdaj mu je dopust pokvarila okužba s koronavirusom, zaradi katere mora v 14-dnevno karanteno.

"Zaprt je v vili, v kateri prebiva, skupaj z družino," je povedal neimenovani vir za britanski The Sun. "To ni ravno najslabši kraj za preživljanje karantene, ampak v tem času nihče od njih ne more na plažo," je dodal vir in povedal, da je 46-letnega pevca bolezen kar precej namučila. Ali so okuženi ali oboleli tudi njegova žena in trije otroci, vir ni povedal.

Robbie se je lani, ob izbruhu pandemije, z družino umaknil v svojo hišo v švicarskih Alpah, da bi se tako izognil možnosti za okužbo.

"Malo sem nevrotičen in razmišljal sem, kam bi se lahko dal, da me bolezen ne bi dobila. In sem pomislil, da bi lahko kakšnega pol leta živel pod Mont Blancom," je takrat razložil medijem.

In tudi na Karibih se je držal predpisanih ukrepov. Paparaci so ga ujeli, ko se je z ženo in otroki vkrceval na neko jahto. Vsi so nosili maske. Pa vendar okužbi ni ušel.

Zdaj bo za dodatna dva tedna karantene moral iz žepa potegniti tudi kar precej denarja. Tedenski najem vile, v kateri bo zaprt, znaša namreč kar 106.000 funtov (blizu 120.000 evrov).