Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Princa Harry in William sta se pogovarjala dve uri

kl, 19.04.2021 16:32:08

Morda to pomeni začetek konca "vojne" med bratoma.

Delite na:
Princa Harry in William sta se pogovarjala dve uri
Princ William in Harry sta se po pogrebu sproščeno pogovarjala. Profimedia

Po pogrebu princa Filipa sta se princa William in Harry skupaj z očetom, princem Charlesom, umaknila na zaseben pogovor v gardu Windsor, kjer so potekale pogrebne slovesnosti, je poročal britanski časnik The Sun. Viri, ki so blizu palači, pravijo, da je pogovor bil nekaj, kar bi si želel tudi princ Filip.

Pogovor je ponovno vzbudil upanje, da bo razdor, ki je nastal med bratoma po "intervjuju desetletja", nekoč premoščen. Harry bo sicer ostal v domovini do srede, ko bo kraljica Elizabeta II. praznovala svoj 95. rojstni dan, nakar se bo vrnil v ZDA, ponovno pa se bo v Veliko Britanijo vrnil julija, ko se bo pridružil bratu ob otvoritvi spominskega kipa princese Diane, njune matere, v Kensingtonski palači.

Vir iz palače je za The Sun dejal: "Ni znano, o čem so se pogovarjali za zaprtimi vrati in brez kamer, vendar je malo verjetno, da 'Megxit' in 'Oprah' nista bili med temami."

Sicer sta brata neposredno po pogrebu, ko sta bila še "pokrita" s kamerami, bila videti sproščena in sta po mnenju poznavalcev na ta način "odprla pot" svojemu očetu, da se jima je pridružil. Kraljeva družina se je namreč po pogrebu razdelila na manjše skupine, ki so se pogovarjale v delu Windsorja, imenovanem Quadrangle. Charles in Camilla sta se pogovarjala s princeso Anne, medtem ko sta se princa najprej pogovarjala med sabo v prisotnosti vojvodinje Catherine, ki pa se je kasneje diskretno umaknila.

Kraljica se je takoj po pogrebu umaknila v svoje zasebne prostore.