Milan M Svet24.si

Ločitve, ki pretresajo slovensko politično sceno

škorpijon, linz Svet24.si

Škorpijona prinesla z dopusta na Hrvaškem?

Jurij Šorli, Tomaž Kokot Necenzurirano

Prvi poštar in minister – partnerja v poslih ...

DAVORIN KOPŠE, PARAPLEGIK Reporter.si

Noro: Vidni član SDS Davorin Kopše grozi z ...

doncic slovenija dj 1 Ekipa24.si

Uh, kako je po nosu udarila Dončića! Slovenski ...

DSC_2227_01 Odkrito.si

Mlad slovenski raper doživel srčni infarkt ...

doncic-cuban Ekipa24.si

Nor prizor iz Cubanove pisarne: Gledal Dončića, ...

Pero Martić: “Nikoli več ne grem v ring”

kl, 08.05.2022 20:34:04

V soboto sta se v boksarskem ringu pomerila slovenski kralj YouTuba, Pero Martić in “kralj” televizijskih resničnostnih šovov, Franko Bajc.

Delite na:
Pero Martić: “Nikoli več ne grem v ring”
"Prvi udarec, ki sem ga prejel, je bil najtežji," pravi Pero pigac.si

Dogodek, kakršnega v Sloveniji še ni bilo, imenovan VBO Star Fight, ki si ga je v športni dvorani na Ptuju ogledalo okoli 1.300 gledalcev, na internetu v živo pa vsaj 17.000, bi se sicer moral zgoditi že konec lanskega leta, vendar so ga zaradi ukrepov prestavili.

“Kakorkoli, presegli smo vsa pričakovanja,” nam je v telefonskem pogovoru povedal Pero, ki je vse skupaj organiziral.

Franka Bajca je izzval, ker je njun dvoboj simbolično predstavljal boj med internetom, ki ga predstavlja Pero in televizijo, ki jo predstavlja Franko. “Pa tudi zato, ker je Franko med vsemi influencerji najbolj športen, sam pa nisem, in da lahko pokažem, da tudi ‘debeli’ lahko zmagamo,” se je na novinarski konferenci pred tekmo pošalil Pero.

franko-bajc, dejan-zavec, pero-martić
Pero in Franko sta se na dvoboj pripravljala tri mesece
Marko Pigac

Pred njunim dvobojem so v ringu pravi boksarski šov predstavili trenutno najboljši boksarji v Sloveniji - Edi Sajdinović, Krsto Zuvić, Aljaž Venko, Josef Lacina, Andrej Baković, Jasmin Dananović, Nejc Petrič,  Arber Elshani, Haris Beširević in Aleksander Jovanović. Dvoboje so seveda sodili pravi sodniki, prenos na internetu pa spremljali komentatorji Mitja Šeško, Sašo Pučko in Bojan Kosednar. “Hotel sem, da vse izpade profesionalno, in tudi je,” je zadovoljno povedal Pero.

franko-bajc, dejan-zavec, pero-martić
V borbi sta oba dala vse od sebe.
pigac.si

Na vprašanje, kako je bilo v ringu, pa je dejal: “Čez sebe sem šel 20-krat. Najtežji je bil prvi udarec, ki sem ga dobil in bil sem ponosen, da sem se lahko po njem zbral in nadaljeval z borbo. Bila je sladka bolečina.”

Franko in Pero sta se pomerila v treh rundah in čeprav je Pero na novinarski konferenci napovedal knock-out v tretji rundi, do tega ni prišlo. In na koncu je po točkah zmagal Franko Bajc.

franko-bajc, dejan-zavec, pero-martić
Na koncu je slavil Franko (ob njem Dejan Zavec)
pigac.si

Franko je dobil borbo, jaz pa ženo

Pero in Franko sta se na borbo pripravljala tri mesece, pri čemer so jima pomagali športniki in strokovnjaki - Franko recimo je treniral pod okriljem Denisa Porčića-Chorchypa - in oba sta v ringu dala vse od sebe. “Sam seveda nisem boksar, pač pa šovman in kar se šova tiče, je vse skupaj odlično izpadlo,” je dejal Pero, ki ni bil prav nič razočaran, ker je dvoboj izgubil. “Franko je dobil borbo, jaz pa ženo,” je dejal.

franko-bajc, dejan-zavec, pero-martić
Ariana tega zagotovo ni pričakovala.
pigac.si

Pero je namreč po koncu borbe poskrbel še za veliko presenečenje. Borbo je seveda spremljala tudi njegova izbranka, Ariana. Ko se je Pero po borbi zahvaljeval vsem, ki so ga podpirali, se je posebej zahvalil še njej in na dan privlekel škatlico, ter dejal: “Mislim, da je čas, da boš moja žena za vedno.” Vidno presenečena in ganjena Ariana je vzela škatlico in jo odprla. V njej je bil seveda zaročni prstan. In potem je Pero šel še na kolena … “Tako polno glavo vsega sem imel, da sem čisto pozabil na to, da bi ji moral prstan še natakniti,” se je v pogovoru z nami smejal Pero. Seveda pa zaroka vseeno velja. 

franko-bajc, dejan-zavec, pero-martić
Padel je na kolena, prstan pa je Ariani pozabil natakniti. Ampak vseeno bo držalo.
pigac.si

Naslednjič v ringu dva znana Slovenca

Ni pa bil VBO Star Fight zadnji, ampak prvi, kajti Pero že pripravlja nadaljevanje. Predvidoma bo spektakel potekal po okoli novega leta, v ringu pa naj bi se pomerila dva znana Slovenca. Njunih imen Pero ni želel izdati, ker je še vedno v dogovorih z njima. Kaj pa Pero? “V ring ne bom stopil več,” nam je še povedal Pero. “Tudi zaradi moje mame, ki je bila vsa zaskrbljena.” Tako bo pri naslednjem dogodku samo v vlogi organizatorja. Vse skupaj pa se bo, če bo šlo vse po načrtih, dogajalo v dvorani Tivoli v Ljubljani.

franko-bajc, dejan-zavec, pero-martić
Pero na ramenih članov svoje ekipe
Marko Pigac

franko-bajc, dejan-zavec, pero-martić
Po koncu borbe je sledil prijateljski objem.
Marko Pigac