zoran janković, robert golob Svet24.si

»Ne pozabiti, da je bil Golob moj prvi izbor za ...

Nadija Bičkova Svet24.si

Nadija Bičkova ima novega. Njen bivši naj bi bil...

gorenje, zaposleni Svet24.si

Igranje z zmajem – kako Janša ogroža kitajske ...

jansa urska volitve 2018 bobo Reporter.si

Razkrivamo: kje bo na volitvah kandidiral Janez ...

milan-krek Necenzurirano

Ne samo Zmago Jelinčič, tudi Milan Krek je ...

nesreča FB Odkrito.si

VIDEO: Grozljiva nesreča - dirkalnik odneslo v ...

gloria kotnik Ekipa24.si

SLOVENSKA OLIMPIJKA z zapisom, ki odmeva! Njene ...

NOVA TRAGEDIJA - Prekletstvo Baldwinovega filma?

kl, 10.11.2021 15:10:07

Na prizorišču snemanja filma "Rust", kjer se je pred tedni zgodila tragedija, v kateri je Alec Baldwin ustrelil snemalko, se je zgodila nova tragedija.

Delite na:
NOVA TRAGEDIJA - Prekletstvo Baldwinovega filma?
Prizorišče tragedije na ranču Bonanza Creek. Reuters

Ali je film "Rust" preklet? Tako se sprašujejo mnogi ljudje na internetu, potem ko je zaokrožila vest o tem, da se je na prizorišču snemanja filma "Rust", kjer je Alec Baldwin pred dvema tednoma ubil snemalko Halyno Sutchins, zgodila nova tragedija. Enega od članov ekipe je namreč ugriznil strupen pajek in grozi mu, da bo zaradi tega ostal brez roke.

Jason Miller, ki je na snemanju skrbel za luči in tehnično opremo, je pospravljal prizorišče snemanja v New Mexicu, ko ga je ugriznil pajek. Izkazalo se je, da gre za vrsto zelo nevarnega pajka, ki živi na tem območju. Najprej je Miller mislil, da ne gre za nič nevarnega, potem pa mu je roka močno zatekla. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer pa se mu je stanje poslabšalo, saj mu je začelo na roki odmirati tkivo, dobil pa je tudi sepso (zastrupitev krvi). Sedaj mu grozi, da mu bodo morali roko amputirati.

Po poročanju televizije Sky News so ga doslej že večkrat operirali in zdravniki se z vsemi močmi trudjo, da bi ustavili vnetje in ohranili njegovo roko.

alec baldwin solze.jpg
alec baldwin
Profimedia

BALDWIN POZVAL K OSTREJŠIM VARNOSTNIM UKREPOM NA SNEMANJIH FILMOV

Medtem je Alec Baldwin na svojem Twitter računu, ki ga je sicer zaprl za javnost, pozval k ostrejšim ukrepom na prizoriščih snemanja filmov, v katerih se uporablja orožje. "Mislim, da bi moral biti na snemanju takšnih filmov vedno prisoten predstavnik policije, ki bi preverjal varnost orožja" je zapisal v objavi.

Policija medtem še vedno preiskuje okoliščine nesrečnega dogodka.