Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Nov par na slovenski sceni?!

kš, 16.09.2021 17:09:57

Z gotovostjo lahko rečemo, da je kombinacija Keček-Obrez res bombastična.

Delite na:
Nov par na slovenski sceni?!
Katarina in Goran - debata ob Ljubljanici Ivan Valtl

Par, o katerem se bo še govorilo, še posebej, če bosta še kdaj naredila kakšen skupen podkast, kot sta ga pred nekaj dnevi za odkrito.si.

Prijatelja, kolega

Katarina in Goran sta novinarska kolega in lahko bi rekli, da sta kar spletla prijateljsko vez. V njuni družbi je vedno zabavno, toliko si imata povedati, tako zelo sta klepetava ob tisti vsakodnevni kavi, ki si jo privoščijo novinarji v senci ob Ljubljanici, da smo morali to zabeležiti tudi mi … Nastal je res zabaven podkast, ki ga lahko slišite na odkrito.si.

Pa dajmo kar zunaj!

Katarina in Goran sta bila točna, na snemanje sta prišla ob 10. uri zjutraj, kot smo bili dogovorjeni. Katarina je pod pazduho imela svojo uspešnico Umetnost zavijanja z očmi in steklenico penine ter sok. Dogovor je bil, da bomo snemali v studiu, vendar je bilo tako lepo vreme, da sta se akterja složno odločila, da se ne bomo zapirali med štiri stene! »Zunaj bomo snemali, pa kje je sploh problem?« je vztrajal Goran. In čeprav je bilo tehnično skoraj neizvedljivo, je našemu tehniku Ivanu uspelo v pičlih 20 minutah pripraviti improviziran studio ob Ljubljanici.

Katarina Keček
Katarina Keček je Goranu podpisala en izvod njene uspešnice
Ivan Valtl

Nastal je izjemen pogovor, dobesedno naelektren, da gredo kar kocine pokonci. Sicer je zaradi tehničnih zapletov, šumenja Ljubljanice, veveričk, avtomobilov ... Katarino nekoliko slabše slišati, a tako bomo rekli: pogovor je bil tak, ker je bil posnet tam, kjer sta se onadva počutila najbolje. Ne glede na vse kable, antene, motnje in podobno. Glavne so bile njune besede in njuna kemija, ki jo je mogoče čutiti tudi prek zvočnikov.

Katarina mu jo je podarila …

Knjigo, seveda, svojo izjemno uspešnico Umetnost zavijanja z očmi, v kateri boste spoznali Lidijo S., ujetnico lastnega življenja, ki živi na pokopališču svojih sanj. Preden pa mu je knjigo podarila, mu je prebrala dva odlomka. Goran jo je pozorno poslušal in komentiral, da komaj čaka, da jo dobi v roke. Spet knjigo, seveda. Katarina mu je napisala tudi osebno posvetilo ...

katarina-keček
Katarina Keček
KK

Katarina Keček

Katarina Keček je novinarka, publicistka, TV-voditeljica in avtorica knjige Umetnost zavijanja z očmi. Po več kot 30 letih nabiranja izkušenj v slovenskem medijskem prostoru, kjer je delala v večini medijev, začenši od radia, televizije pa vse do tiskovin, se je Katarina zdaj podala tudi na pisateljsko pot. »Vedno sem hotela biti pisateljica,« pravi avtorica knjige in nadaljuje: »Novinarstvo je bila samo ena dolga vmesna postaja. V meni so se vsa ta leta nabirale različne zgodbe ljudi, ki zdaj želijo biti zapisane, povedane. Temu se ne morem upreti.« Včasih se Katarina pogovarja z živalmi, ima svoj ptičji orkester in najbolj uživa, če sedi na pločniku s kavo v roki ter nemo opazuje ljudi in življenje, ki gre mimo nje.

Knjiga Umetnost zavijanja z očmi je za nakup na voljo na spletni strani www.katarinakecek.com.

Umetnost zavijanja z očmi
Umetnost zavijanja z očmi
kk