Königs Wusterhausen Svet24.si

Panični oče zaradi covidnega potrdila sredi ...

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

iza-login Necenzurirano

Tudi kralj banan financira Janševo televizijo

mass, gležnarji Njena.si

Navdušili vas bodo ti topli in lepi čevlji!

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

Marko Škugor nam NI povedal RESNICE!

kl, 25.10.2021 13:58:13

Priljubljeni dalmatinski pevec je rojstni dan, ki ga je praznoval v ponedeljek, obeležil z novo skladbo, ki jo je predstavil v Sloveniji. Na radiu Aktual pa so mu pripravili posebno presenečenje.

Delite na:
Marko Škugor nam NI povedal RESNICE!
Pogovor z Markom in Draženom m24

"23. je ...," se je pošalil za mnoge prvi glas Dalmacije, ko smo mu čestitali za rojstni dan. V resnici je 32., ampak Marko je glasba in glasba nima starosti, smo ugotovili.

In na radiu Aktual so mu ob obisku pripravili tudi rojstnodnevno presenečenje. Dobil je torto, ki mu jo je v studio prinesel njegov prijatelj, legendarni Dražen Zečić.

Dražen Zečić in Marko Škugor Sašo Radej.jpg
Dražen je Marka presenetil z obiskom in mu prinesel Aktualovo torto
m24

Marko je pravzaprav prišel, da bi predstavil svojo novo pesem "Čuvam misto" ("Hranim ti mesto"), ki bo uradno premiero doživela nocoj ob 19h na njegovem YouTube kanalu. Povedal je, da je prvič za svojo pesem napisal tako glasbo kot besedilo. "Z besedili sem doslej vedno imel malo težav, vendar pa kaže da je čas korone topogledno blagodejno vplival name," je dejal.

Najavil pa je tudi slovensko božično turnejo, ki jo pripravljata z Draženom v decembru. Začela bosta 4. decembra v Murski Soboti, dan kasneje v Kopru, nato pa 11. decembra v Slovenj Gradcu, 17. v Medvodah, zaključila pa bosta 18. decembra v Novem mestu.

Še pred njuno turnejo pa je svoj veliki koncert najavil tudi Dražen, ki bo po letu dni premora že osemnajstič nastopil na velikem koncertu v Mariboru, 27. novembra.