ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kralj Karel III. izselil Harryja in Meghan

kš, 07.03.2023 14:30:53

Ne popušča več nikomur!

Delite na:
Kralj Karel III. izselil Harryja in Meghan
Kaj zdaj? Ostala sta praznih rok. Profimedia

Par naj bi zaradi odločitve kralja Karla III. ostal brez besed. Nekateri govorijo, da nas čaka še eno poglavje maščevanja ... Kako bosta Harry in Meghan odgovorila kralju, bomo zvedeli šele tik pred kronanjem.

Novica, da so princa Harryja in Meghan Markle izselili iz hiše Frogmore Cottage, v kateri sta živela, preden sta zapustila kraljevino, je dodobra razburkala javnost in seveda precej razburila glavna vpletena. To posestvo je bilo namreč njun dom, in vsakič ko sta se vrnila v Združeno kraljestvo, sta z otrokoma prebivala tam. Zdaj pa si bosta morala poiskati primeren hotel, če bosta želela nekaj dni ostati v Londonu.

Nepričakovano!

Tega nismo pričakovali: kralj Karel III. je Harryja in Meghan Markle dobesedno vrgel na cesto. Spomnimo, da sta Harry in Meghan rezidenco Frogmore Cottage leta 2018 obnovila sama. Po navedbah nekaterih tabloidov je par obvestilo o izselitvi prejel le 24 ur po izidu prinčevih spominov Spare. To je novica brez primere, ki pa se ujema s kraljevimi novimi načrti o zmanjšanju kronskega premoženja, ki, spet po govoricah, načrtuje tudi izselitev princa Andrewa, ki naj bi dobil veliko manjše domovanje. Menda točno to, iz katerega sta se morala izseliti Harry in Meghan.

Royal Dodge
Rezidenca, v kateri prebiva Andrew s svojo družino.
Unoffical Royality

Maščevanje užaljenega kralja?

Kralj Karel III. je torej veliko bolj maščevalen, kot je bilo pričakovati, njegov molk o nekaterih vprašanjih pa dopolnjujejo zelo zgovorna dejanja, kot je to. Vojvoda in vojvodinja Susseška bosta imela čas, da spakirata vse svoje stvari, toda ko bosta naslednjič v Londonu, si bosta morala poiskati hotel, v katerem bosta bivala, ali pa bosta v najboljšem primeru zgolj gosta v palači, brez lastnega zasebnega prostora, in po pravilih, ki jih bodo določali gostitelji.

Odziv Harryja in Meghan na izselitev

V zadnjih urah je tudi tiskovni predstavnik Buckinghamske palače potrdil, da se bosta morala Harry in Meghan izseliti iz hiše Frogmore Cottage. Novica je sprožila dilemo o varnostnem statusu para, ko potujeta v London na družinske obveznosti: »Harry meni, da je ta hiša edini varen kraj, kjer se počuti varno in domače,« je komentiral vir blizu para.

Hiša, ki sta si jo uredila Meghan in Harry naj bi postala nov (mnogo skromnejši) dom strica Andrewa
Hiša, ki sta si jo uredila Meghan in Harry, naj bi postala nov (mnogo skromnejši) dom strica Andrewa.
Profimedia

Hiša, polna spominov

Hiša Frogmore je pomemben kraj tudi zaradi številnih spominov, ki so nastali prav med temi zidovi, nazadnje na rojstnodnevni zabavi Lilibet Diane leta 2022. »Harryja in Meghan je novica osupnila, nista je pričakovala, in razmišljata, kaj bosta storila,« razkrivajo prijatelji para, ki tega preobrata očitno sploh ni pričakoval. In če nekateri govorijo o načrtu, ki ga vojvodski par kuje v veliki tajnosti, mnogi govorijo le o velikem obupu. Bo torej prišlo do neizprosnega maščevanja? Bosta zaradi tega sabotirala kronanje?

Karel III. je kaznoval tudi brata

In zdi se, da nista edina. Po poročanju Expressa je novica šokirala vsaj še dva člana kraljeve družine. Eden od teh je zagotovo princ Andrew, ki se boji, da bo končal podobno kot nečak. Na cesti. Kaže pa, da je bil brat Karel vseeno bolj prizanesljiv, saj je Andrewu že uredil novo bivališče – in to točno v domovanju sina in snahe. Andrew pa naj bi bil vseeno zelo jezen, saj je doslej živel v precej razkošnem dvorcu Royal Lodge Mansion.

Skratka, videti je, da kralj Karel III. ne popušča več nikomur ... No, razen ženi.

Andrew se smehjla, vendar naj bi bil popolnoma besen na brata.
Andrew se smehlja, vendar naj bi bil močno besen na brata.
Profimedia