900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Komu je na POP TV padla 'sekirca v med'?

A. M., 02.08.2021 11:19:52

V novi slovenski originalni seriji Sekirca v med ne manjka klasičnih družinskih peripetij!

Delite na:
Komu je na POP TV padla 'sekirca v med'?
Nova serija Sekirca v med. POP TV

V teh vročih dneh se domače televizije že pripravljajo na jesensko in zimsko programsko shemo. Nič drugače ni na Pop TV, ki te dni že predstavlja novo slovensko originalno serijo Sekirca v med. V osrčju Kamnika, natančneje v Podgorju, dobitna jackpot kombinacija osrednji družini Hribar povsem spremeni življenje. Čez noč se jim bodo lahko uresničile najbolj globoke želje in skrita hrepenenja. A sreča že v prvi epizodi za sabo potegne številne zaplete. Jo je dobro deliti s sosedi ali prikriti? Vsak član družine Hribar ima seveda povsem drugačne predstave o tem, kako bi pridobljeno vsoto porabil.

Kakšno bo njihovo življenje v milijonarski vlogi, si lahko gledalci od 2. avgusta vsak dan že ogledajo na Voyo, serijo pa naj bi predvajali tudi na Pop TV. Več bo znanega na začetku septembra, ko naša največja komercialna televizija predstavi novosti.

Sicer pa v novi slovenski originalni seriji ne manjka klasičnih družinskih peripetij, nepredvidljivih spletk in ljubezenskih zapletov. Gledalke in gledalci lahko na predpremieri že spoznajo simpatično družino Hribar, glavo družine Janka Hribarja, ki ga upodablja Jožef Ropoša, njegovo zvesto sopotnico Majdo Hribar, v čevlje katere je stopila Mojca Funkl, in njune tri otroke, Špelo, Anjo in Luko, ki jih upodabljajo mladi upi slovenske igre Mila Peršin, Lea Cok in Luka Bokšan. Dobre medsosedske odnose pa gojijo Paulitchi.