GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Ko sta izvedela, kaj ju čaka na Finskem, ju je dobesedno zmrazilo

A. M., 09.12.2021 10:40:41

Čeravno imata Rebeka Dremelj in Sebastian rajši vroče poletje, ju bo čez nekaj dobesedno zmrazilo. Na severu Evrope, kamor se odpravljata, je bilo nekaj dni nazaj celo minus 22 stopinj Celzija.

Delite na:
Ko sta izvedela, kaj ju čaka na Finskem, ju je dobesedno zmrazilo
Sebastian in Rebeka Maximillian Verderber

Rebeka Dremelj in Sebastian sta pred skorajšnjim obiskom Laponske v čarobnem vrtu Lili Novy v Ljubljani gostila božično čajanko, na kateri je goste sprejela gospa Božiček, po videopovezavi pa jih je pozdravil tudi njen, te dni zelo zaposlen mož.

Pismo Božičku lahko oddate do 13. decembra, Rebeka in Sebastian pa mu jih bosta predala osebno.

Prijatelja za vedno

Če se še niste ujeli na nalezljivi ritem in refren pesmi 'Ko primeš me za roko', ki sta jo ustvarila z Žanom Serčičem, naj vam zaupamo, da sta se Rebeka in Sebastian letošnjega veselega decembra lotila resno, kot še nikoli. Izgovor za praznovanje je 20 let njunega prijateljstva, v resnici pa sta oba velika oboževalca objemov, poljubov, veselja, širjenja pozitivnih misli in malih, toplih pozornosti polnih tednov ob koncu leta.

rebeka-dremelj, sebastian
Božična čajanka z Rebeko in Sebastianom
Maximillian Verderber

Obsedena z veselim decembrom

"To je poseben čas, ki še tako zaposlene ljudi spomni, kaj je v življenju zares pomembno, jih ustavi, spomni na bližnje in je zato res čaroben. Obsedena sem z veselim decembrom, barvami, okraski in vsem tem kičem. Že celo življenje, pa tudi hčerki sem navadila, da komaj čakata ta čas in že takoj na začetku decembra okrasimo celo hišo," pravi Rebeka. Sebastian pa dodaja: "Če ne prej, se ob začetku adventa zavem, da se moram malo ustaviti in si vzeti več časa za družino in prijatelje. Kakorkoli zguljeno se to sliši, živimo prehitro, divjamo ... ta čas pa je protiutež temu. Zato imam rad december in si vedno vzamem čas za druženje, male pozornosti in božično večerjo z mojimi domačimi."

rebeka-dremelj, sebastian
Tudi Omar je napisal pismo Božičku.
Maximillian Verderber

S slastno vročo čokolado in božičnim čajem so se gostje pogreli na Vrtu Lili Novy - Kaval Group, gospa Božiček pa je pripravila tudi kotiček, kjer so gostje njenemu možu napisali pisma z dobrimi željami.

Del njunega nepozabnega praznovanja je bila tudi božična čajanka z vročo čokolado, čajem, kuhanim vinom in izbranimi sladkorčki. Glavni namen druženja pa je bilo opozoriti na to, da bosta Rebeka in Sebastian že čez nekaj dni poletela na sever, kjer bosta Božičku osebno predala pisma s pozitivnimi sporočili in željami Slovencev.

rebeka-dremelj, sebastian
Božična čajanka
Maximillian Verderber

Kup znanih obrazov

Pisma Božičku je na čajanki napisalo tudi nekaj Rebekinih in Sebastianovih prijateljev: Katarina Benček, Mirjam Poterbin, Bepop dami Tinkara Fortuna in Alenka Husič, Marko Vozelj, Gregor in Nina Bezenšek, Maja Monrue, Andrej Težak - Tešky, Omar Naber in gospod Jure Godler.

rebeka-dremelj, sebastian
Znani Slovenci so pisali Božičku.
Maximillian Verderber

Božiček čaka na pisma

Sicer pa so udeleženci božične čajanke svoja pisma že oddali, prav vsi pa jih lahko še do 13. decembra pošljete na naslov: za Božička in njegove škrate, poštni predal 1035, 2000 Maribor.

Rebekin in Sebastianov obisk Božička na Laponskem boste lahko spremljali na njunih družbenih omrežjih, do takrat pa uživajte v pesmi in videu 'Ko primeš me za roko'. Poleg tega pa lahko prisluhnete, kaj sta nama prijatelja za vedno zaupala pred odhodom na Laponsko, kjer vse skupaj - glede na to, da imata oba raje tople kot pa mrzle kraje - najbolj skrbijo izjemno nizke temperature. Na Laponskem so se temperature v tem času spustile tudi do minus 22 stopinj Celzija, zgodi pa se, da padejo do minus 40 stopinj Celzija ...