bris, koronavirus, covid-19 Svet24.si

Število okužb še naprej narašča, dnevno ...

nočna, ponoči, gasilci, reševalci, policisti Svet24.si

Beg pred slovenskimi policisti usoden za ...

plaža, grčija, santorini Svet24.si

V tej balkanski državi bi se lahko temperature ...

janez jansa franci matoz bobo 2 Reporter.si

Če pade Janševa vlada, bo Franci Matoz na vrhu ...

janez-janša, sds Necenzurirano

Inšpektorji nad SDS zaradi tabora v Bovcu #foto

Svetlikajoči izbruh livescience com Odkrito.si

Odkrili novo vrsto optične iluzije

Žiga Gabrovec Njena.si

Žiga (MasterChef) ima slavno sestrično!

IMSET vse bolj zanimivi tudi v tujini.

CU, 16.06.2021 19:30:01

Uvrstili so v finale največjega mednarodnega tekmovanja na svetu, ISC (International Songwriting Competition) s kar dvema pesmima.

Delite na:
IMSET vse bolj zanimivi tudi v tujini.
IMSET so: Jaka Peterka - vokal, kitara Jaka Ažman - bas, Blaž Horvat – bobni, Dejan Macura - klaviature Promocijska fotografija

Gre za band, ki jih poslušajo tudi člani skupin Coldplay in Linkin Park, saj so se v letu 2021 izmed 26.000 izvajalcev iz celega sveta, uvrstili v finale največjega mednarodnega tekmovanja na svetu ISC (International Songwriting Competition), med manj kot 1 % vseh prijavljenih z obema skladbama, "Lost Inside" in "All The Same".

Pesem "All The Same" je osvojila 9. mesto v Rock Category, pesem "Lost Inside" pa je osvojila 6. mesto v Lyrics Category.

imset
Pevec Jaka Peterka s priznanjem s temovanja ISC
Promocijska fotografija

Do sedaj so na tem tekmovanju zmagale številne današnje zvezde. V letu 2019 je zmagala ena najbolj predvajanih izvajalk zadnjih dveh let,Tones and I – Dance Monkey, v letih prej pa tudi: R.LUM.R, Illenium, Vance Joy, Gotye, Bastille, Passenger, Kehlani, Band Perry, Kimbra, Kasey Chambers, Lindsey Stirling, Kate Miller-Heidke, Gregory Porter, King Charles, Gin Wigmore, Andrew Bird, for King & Country, Heather Morgan, Dave Berg, Gordie Sampson, Darrell Scott, Tom Hambridge, Omar Sosa, in drugi.

Za single All The Same so posneli tudi videospot, ki produkcijsko velja za enega najbolj dodelanih videospotov v Sloveniji, pod taktirko režiserja Matica Gabriela, s katerim so že sodelovali pri videospotu Lajf. Zanj pa so tokrat združili moči s producentom Chrisom Athensom (AC/DC, Blink 182, Rita Ora).

To, da se IMSETovci spogledujejo s tujino, ni nobena skrivnost. Že dolga leta sodelujejo z enim najbolj priznanih slovenskih producentov Matejem Pečaverjem, ki je poleg Imsetov ustvarjal tudi s Parni Valjak, Goran Bare & Majke, Gibonni, ter še mnogimi drugimi. Do sedaj so Imseti sodelovali tudi s producentoma iz newyorškega studia Sterling, Tedom Jensenom (Green Day, Linkin Park) in Chrisom Gehringerjem (21 Pilots, Dua Lipa, Lana Del Rey).

V zadnjih dveh letih pa so bili med najbolj predvajanimi slovenskimi izvajalci na številnih radijskih postajah (Val 202, Radio BOB, Rock radio, Radio Si, SLO 1, Capris, HIT, ...).