tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Harry in Meghan - Se vračata v Združeno kraljestvo?!

kš, 01.06.2023 11:30:43

Težko si je predstavljati, da si nekdanji princ želi, da bi njegovi otroci odraščali kot popolni Američani. Tudi njihova kri je britanska in morali bodo razumeti, kaj pomeni biti del te zgodovine.

Delite na:
Harry in Meghan - Se vračata v Združeno kraljestvo?!
Po besedah nekdanjega kraljevega komornika Granta Harrolda bi lahko prišlo do senzacionalne vrnitve vojvode in vojvodinje Sussekške v Združeno kraljestvo. Profimedia

Harry ne namerava pretrgati vezi z Združenim kraljestvom, ki ostaja njegov dom. Kraljeva družina bi lahko bila kot v televizijski seriji priča senzacionalni vrnitvi Harryja in Meghan Markle v Združeno kraljestvo. To bi bilo glede na kontroverznost, ki jo v zadnjih letih zavzeto spremljajo britanski tabloidi, neverjetno.

Poleg osebnih odnosov sta vojvoda in vojvodinja Sussekška pojasnila, da sta se želela umakniti iz tega stroja pravil, sodb in absurdnih naslovov, da bi zaščitila svojo družino. Zato že od leta 2020 živita v Kaliforniji, vendar bi se to zdaj lahko spremenilo. To je razkril Grant Harrold, nekdanji kraljevi komornik, ki je naslikal milo rečeno zanimivo sliko situacije.

Hiša v Sussexu: Harryjeve sanje

V paru naj bi si Harry prizadeval za vrnitev v Združeno kraljestvo, kar pa ne bi pomenilo, da se bo preselil nazaj in se poslovil od ZDA.

Princ bi rad imel hišo v Združenem kraljestvu, nepremičnino, ki bi mu omogočala pogostejša potovanja v Evropo kot v zadnjih letih. Pravzaprav so bili njegovi obiski zelo redki. 

Nekdanji komornik Grant Harrold, ki je bil v službi princa Charlesa med letoma 2004 in 2011, je v pogovoru za New York Post pojasnil, da bi bilo posestvo v Sussexu smiselno, da bi lahko svobodno potoval po Združenem kraljestvu in našel košček doma, zlasti ko Meghan Markle ne namerava oditi z njim. Pretrganje vezi z lastnimi koreninami ni nikoli lahka in poleg številnih razlogov, ki jih je pojasnil nekdanji princ, se zdi, da si še vedno močno želi, da se v tej novi ameriški vlogi ne bi »izgubil«.

Meghan Markle je s svojo selitvijo v Združene države pridobila več svobode ...
Meghan Markle je s svojo selitvijo v Združene države pridobila več svobode, kot je je imela v Združenem kraljestvu.
profimedia

Novo življenje Meghan Markle

Če bi Meghan Markle ostala v Združenem kraljestvu, zagotovo ne bi mogla razvijati svoje kariere na način, kot to počne zdaj. Odkar se je par leta 2020 preselil v Kalifornijo, so se stvari dramatično spremenile. Danes je vojvodinja veliko bolj svobodna in to ji zelo koristi.

Pomislite samo na njen podkast Arhetipi, ki je prejel nagrado grace. Že sama misel, da bi kaj takega zasnovala v Združenem kraljestvu, bi zvenela absurdno. Kljub vsemu pa nekdanji butler Grant Harrold odločno poudarja možnost, da se vrneta, čeprav ne za stalno. Prav je, da se pri dialogu znotraj para upoštevajo Harryjeve potrebe: »Vedno bo imel povezavo z Združenim kraljestvom in je nikoli ne bo želel popolnoma pretrgati. Zelo verjetno je, da se bosta nekoč vrnila, vendar sta zdaj srečna v ZDA.«

Harry si prizadeva za vrnitev v Združeno kraljestvo, vendar ne namerava popolnoma opustiti ZDA. Želi
Harry si prizadeva za vrnitev v Združeno kraljestvo, vendar ne namerava popolnoma zapustiti ZDA. Želi si imeti nepremičnino v Združenem kraljestvu, kar bi mu omogočilo pogostejša potovanja v Evropo kot v preteklih letih.
Profimedia