Paul Stanley Schmidt1 Svet24.si

Zabodel ga je pred očmi zaročenke in triletne ...

Polnilnica za vodik Svet24.si

Čim več polnilnic za nove generacije tovornjakov

20220424-01134542 Necenzurirano

Sandi Češko, drugi najbogatejši Slovenec, je v ...

cvikl legan vila m24 pl Reporter.si

Milan Cvikl razkriva, zakaj v ločitvenem postopku...

jason kidd luka doncic Ekipa24.si

Razočarani Dončić po novem porazu tudi o ...

Princ Andrew pravi, da bi si rad opral ime Odkrito.si

Pripravlja eksplozivno avtobiografijo!

timi zajc Ekipa24.si

Njen največji junak: Zajca po izjemnem poletu ...

Finalni večer lepotnega izbora za Miss Earth Slovenije 2022

kš, 27.09.2022 08:43:54

V prenovljeni dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki se bo odvilo zadnje dejanje letošnjega lepotnega izbora, ki se je pričelo dne 19.03. in bo zavesa padla dne 08.10.

Delite na:
Finalni večer lepotnega izbora za Miss Earth Slovenije 2022
Miss earth finalni večer pr

Poleg izbora organizator obljublja bogat spremljevalni program z uglednimi glasbenimi gosti. Danes vam predstavljamo glasbenika in plesalca Sebastiana.

Prvi hit »Hočem to nazaj«, je bil izdan februarja 2001, je bil na lestvici 30-ih najbolje prodajanih albumov 9 mesecev, za več kot 22.000 prodanih izvodov pa je Sebastian prejel dvojno platinasto ploščo. »Ti si ta«, njegov drugi album izdan maja 2002, je v tretjem tednu dosegel zlato naklado.

Sebastian.jpg
Sebastian
pr

Leta 2003 se je umaknil iz javnega življenja in se posvetil lastnemu glasbenemu ustvarjanju. Vrnil se je leta 2004 s skladbo »Bum! Bum! Bum«, za katero je napisal besedilo. Sledile so skladbe »Kdo misliš, da s«, »Tvoja slika« (bledi), »Mi Chica Latina«, duet z Luko Nižetićem, »Kriv sem«, (Slovenska popevka 2006), »Naj svet zakriči« (EMA 07) in »Na robu sveta« ob slovenski promociji istoimenskega filma iz trilogije Pirati s Karibov, kjer se vse večkrat pojavlja tudi kot avtor glasbe. Zadnja leta se pevec ukvarja predvsem s svojo plesno šolo in čeprav je že nekajkrat napovedal izid albuma, ga še ni izdal. Nekaj časa je vodil tudi novo fantovsko skupino Casanova, ki je spomladi leta 2010 po zgolj nekaj pesmih začasno ustavila svoje delovanje.

Danes se Sebastian aktivno posveča plesnemu svetu. Je lastnik plesne šole, imenovane po njem. Je tudi predavatelj na temo plesnega ustvarjanja v najširšem pomenu za vse starosti v treh jezikih in več državah.

Se vidimo v La Vie v Kostanjevici na Krki.