alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Tjaša Vrečič VSE Odkrito.si

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Dino Petrić - Jan Plestenjak ga je že všečkal!

TP, 13.10.2021 07:17:51

Podobno kot so pred dvema tednoma v hrvaškem šovu Supertalent navdušili Polkaholiki, je v nedeljo slovensko občinstvo navdušil Hrvat Dino Petrić.

Delite na:
Dino Petrić - Jan Plestenjak ga je že všečkal!
To, da je Dino pesem Jana Plestenjaka v šovu brezhibno odpel v slovenščini, je vsemu skupaj dodalo prav posebno energijo. POP TV

S svojo interpretacijo uspešnice Jana Plestenjaka Meni dobro je, ki jo je zapel v slovenskem jeziku, si je namreč prislužil stoječe ovacije. Dino je na Hrvaškem že prava zvezda, zelo dobro pa ga poznajo tudi slovenske oboževalke. Prav to dejstvo ga je spodbudilo, da se predstavi še širši slovenski publiki.

»Že več kot leto in pol nastopam tudi v Sloveniji. Ko sem začel na koncertih prepevati svoje hite Vino i noć, Sto života in Desi se, sem bil zelo presenečen, kako dobro poznajo vse pesmi od začetka do konca. Pa ne le mojih, ampak hrvaške pesmi na splošno. Pomislil sem, da bi bilo zelo lepo, da bi si za slovensko oddajo zadal poseben izziv, morda tudi kot izraz hvaležnosti, da lahko hrvaški glasbeniki ustvarjamo in smo tako lepo sprejeti tudi pri slovenskem občinstvu, in bi se jim poklonil s petjem v slovenskem jeziku. Upam, da mi ne zamerijo kakšnega napačnega naglasa,« nam je z nasmeškom na obrazu zaupal simpatični Dino, ki je takoj osvojil slovenske gledalce, navdušil pa je tudi žirijo.

Dino Petrić
Marjetka je po nastopu Dina kar objela.
POP TV

Še posebno Marjetko, ki je s svojim odzivom, ko je Dina objela, presenetila preostale. A je nato pojasnila, da je ta nastop pred njimi skrivala in da je simpatični Dalmatinec v resnici del njihove glasbene družine. »Ko sem se prijavil, nisem vedel, kakšen bo učinek. Sodelujem s slovensko ekipo in hitro smo ugotovili, katere pesmi so največje uspešnice v Sloveniji. Takoj ko sem slišal Meni dobro je, sem se zaljubil v to pesem. Prekrasna je. Ko sem dobil prevod besedila in izvedel, o čem govori, pa sem bil še toliko bolj prepričan, da sem izbral pravo skladbo,« nam je zaupal Dino in razkril še, da ga je Jan Plestenjak že »všečkal«. »Takoj sem opazil, da je všečkal objavo z delčkom pesmi Meni dobro je in mi začel slediti na Instagramu. Seveda sem zaradi tega zelo počaščen.«

Hrvaški glasbenik je po oddaji naredil še korak naprej, saj je na kanalu na YouTubu že objavil uradno priredbo pesmi Meni dobro je z videospotom, posnetim prav za to priložnost. (foto: POP TV)