Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Dino Petrić - Jan Plestenjak ga je že všečkal!

TP, 13.10.2021 07:17:51

Podobno kot so pred dvema tednoma v hrvaškem šovu Supertalent navdušili Polkaholiki, je v nedeljo slovensko občinstvo navdušil Hrvat Dino Petrić.

Delite na:
Dino Petrić - Jan Plestenjak ga je že všečkal!
To, da je Dino pesem Jana Plestenjaka v šovu brezhibno odpel v slovenščini, je vsemu skupaj dodalo prav posebno energijo. POP TV

S svojo interpretacijo uspešnice Jana Plestenjaka Meni dobro je, ki jo je zapel v slovenskem jeziku, si je namreč prislužil stoječe ovacije. Dino je na Hrvaškem že prava zvezda, zelo dobro pa ga poznajo tudi slovenske oboževalke. Prav to dejstvo ga je spodbudilo, da se predstavi še širši slovenski publiki.

»Že več kot leto in pol nastopam tudi v Sloveniji. Ko sem začel na koncertih prepevati svoje hite Vino i noć, Sto života in Desi se, sem bil zelo presenečen, kako dobro poznajo vse pesmi od začetka do konca. Pa ne le mojih, ampak hrvaške pesmi na splošno. Pomislil sem, da bi bilo zelo lepo, da bi si za slovensko oddajo zadal poseben izziv, morda tudi kot izraz hvaležnosti, da lahko hrvaški glasbeniki ustvarjamo in smo tako lepo sprejeti tudi pri slovenskem občinstvu, in bi se jim poklonil s petjem v slovenskem jeziku. Upam, da mi ne zamerijo kakšnega napačnega naglasa,« nam je z nasmeškom na obrazu zaupal simpatični Dino, ki je takoj osvojil slovenske gledalce, navdušil pa je tudi žirijo.

Dino Petrić
Marjetka je po nastopu Dina kar objela.
POP TV

Še posebno Marjetko, ki je s svojim odzivom, ko je Dina objela, presenetila preostale. A je nato pojasnila, da je ta nastop pred njimi skrivala in da je simpatični Dalmatinec v resnici del njihove glasbene družine. »Ko sem se prijavil, nisem vedel, kakšen bo učinek. Sodelujem s slovensko ekipo in hitro smo ugotovili, katere pesmi so največje uspešnice v Sloveniji. Takoj ko sem slišal Meni dobro je, sem se zaljubil v to pesem. Prekrasna je. Ko sem dobil prevod besedila in izvedel, o čem govori, pa sem bil še toliko bolj prepričan, da sem izbral pravo skladbo,« nam je zaupal Dino in razkril še, da ga je Jan Plestenjak že »všečkal«. »Takoj sem opazil, da je všečkal objavo z delčkom pesmi Meni dobro je in mi začel slediti na Instagramu. Seveda sem zaradi tega zelo počaščen.«

Hrvaški glasbenik je po oddaji naredil še korak naprej, saj je na kanalu na YouTubu že objavil uradno priredbo pesmi Meni dobro je z videospotom, posnetim prav za to priložnost. (foto: POP TV)