alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Tjaša Vrečič VSE Odkrito.si

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Primorska joče - Cvere, počivaj v miru!

kš, 12.10.2021 10:06:57

Danes zjutraj je udarila žalostna novica, da je na turoben oktobrski dan za zmeraj zatisnil oči zelo priljubljen primorski DJ - DJ Cvere.

Delite na:
Primorska joče - Cvere, počivaj v miru!
Miran Vodopivec - DJ Cvere David Verlič

Miran Vodopivec, ki so ga vsi poznali pod imenom DJ Cvere je bil eden tistih Primorcev, ki so znali slehernemu narisati nasmeh na obraz. To je redno počel kot DJ in tudi kot človek. Njegova dobra volja je bila nalezljiva in rad se je družil z ljudmi … Na Primorskem so ga poznali čisto vsi in vsi, ki so ga poznali, so ga preprosto imeli radi.

ZAZNAMOVAL ZLATA LETA DISKOTEK 

DJ Cvere je skupaj z drugimi DJ zaznamoval zlata leta diskotek in bučnih zabav. Ni bil eden tistih, ki so prevzetno, kot kakšni bogovi gledali na plesišče in za vsako ceno vrteli zgolj tisto, kar je njim bilo všeč … Bil je človek, ki je čutil utrip plesišča, ki je opazoval ljudi in jih z glasbo navduševal - večer za večerom.


DJ Cvere je po krajši bolezni za zmeraj zatisnil oči, vendar spomin na tiste krasne in mnogokrat tudi divje in prekratke noči v rimtu Dj Cvereta, bo ostal za zmeraj zapisan v srcih vseh ljubiteljev dobre glasbe in nepozabne zabave!

miran-vodopivec---dj-cvere, david-verlič
Miran Vodopivec - DJ Cvere
David Verlič

Na Facebook strani Humans of Nova Gorica je pred časom zapisal: “Glasbo vrtim že dobrih 35 let in v tem času sem gostoval po skoraj vseh večjih in manjših lokalih tu okoli. Tako sem tudi spremljal glasbeni okus prebivalcev. Sam sem pri vrtenju glasbe v zlatih časih domačih diskotek vedno rad uvajal nove glasbene stile, ki tukaj še niso bili razširjeni. Včasih je bilo to tudi težavno, predvsem zaradi tistega dela domače publike, ki je bil navezan na rock. Sedaj pa so v lokalih najbolj priljubljeni stari hiti iz starih časov, z dostopnostjo interneta pa novitete mladi spoznajo predvsem preko računalnika in telefona. Na Novo Gorico gledam še vedno tako, kot takrat ko sem bil star 25 let. V tistih časih je bilo vrstniško druženje in navezanost posameznikov močnejše. Danes med mladimi ne čutim več nekega pričakovanja vikendov kot nekoč. Mesto pa vseeno potrebuje nek klub, kjer bi se družili ljubitelji kvalitetne komercialne glasbe. Zavedam pa se, da se bo to težko doseglo, še posebej zato, ker mladi zaradi pomanjkanja delovnih mest zapuščajo Novo Gorico."

Prvi se nam je oglasil njegov zelo dober prijatelj, tudi DJ: "Cvere je bil legenda, bil je poln življenja in živel je za muziko," nam je povedal DJ Dimitri iz Nove Gorice.

Počivaj v miru, legenda! ♥