mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Ansambel Unikat: Pogrešamo stare, dobre čase

A. M., 19.01.2021 09:55:13

Ansambel Unikat, v katerem prepeva Matic Supovec, ki je pred dobrim letom s svojimi preobrazbami navduševal v šovu Znan obraz ima svoj glas, je priredil znano uspešnico.

Delite na:
Ansambel Unikat: Pogrešamo stare, dobre čase
Za dobro vzdušje na zabavah skrbijo že od leta 2000 dalje ... Promo foto

Unikatovci se zavedajo, da je za nami res nenavadno, na trenutke težko in mučno leto, ki je marsikomu marsikaj odvzelo ... "Tudi nam," so ob tem pripomnili Unikatovci, ki so med drugim znani po tem, da imajo v svoji zasedbi precej znanega člana, Matica Supovca, ki se je na koncu v šovu Znan obraz ima svoj glas uvrstil v finale.

37-letni pevec nas je sicer skozi celo jesensko sezono 2019 navduševal s svojo simpatičnostjo in iskrenostjo, ne nazadnje pa tudi z vrhunskimi nastopi, saj ga ni bilo lika, ki mu ne bi bil kos. Verjetno se ob tem še spomnite, ko je v peti oddaji zmagal kot frontman skupine Aerosmith, rocker Steven Tyler. V osmi oddaji pa nas je vse skupaj prepričal kot Zdravko Čolić, ko je odpel eno najbolj čustvenih balad Ti si mi u krvi.

znan-obraz-ima-svoj-glas
Matic Supovec kot Steven Tyler.
POP TV / Miro Majcen

Manjka nam glasba, pravijo Davor, Andreja, Matic, Bojan in Andrej

Glede na to, da so v ansamblu že nekaj časa brez nastopov, nas je ob tem zanimalo, kaj člani najbolj pogrešajo? "Manjkajo nam druženja, manjka nam oder in še najbolj od vsega nam manjkajo naši poslušalci, ki nas iskreno podpirajo. Manjka nam glasba," so odgovorili člani ansambla Unikat, ki so ob tej priložnosti priredili eno res veliko uspešnico.

"Ker pogrešamo stare, dobre čase in ker na te čase nikoli ne bomo pozabili, si jih pa iskreno želimo nazaj, vam podarjamo legendarno Faraonovo Ne bom pozabil na stare čase v naši preobleki," so zaključili muzikantje.