zoran janković, robert golob Svet24.si

»Ne pozabiti, da je bil Golob moj prvi izbor za ...

Nadija Bičkova Svet24.si

Nadija Bičkova ima novega. Njen bivši naj bi bil...

gorenje, zaposleni Svet24.si

Igranje z zmajem – kako Janša ogroža kitajske ...

jansa urska volitve 2018 bobo Reporter.si

Razkrivamo: kje bo na volitvah kandidiral Janez ...

milan-krek Necenzurirano

Ne samo Zmago Jelinčič, tudi Milan Krek je ...

nesreča FB Odkrito.si

VIDEO: Grozljiva nesreča - dirkalnik odneslo v ...

gloria kotnik Ekipa24.si

SLOVENSKA OLIMPIJKA z zapisom, ki odmeva! Njene ...

ADELE: "Bilo me je sram, ker sem se ločila"

kl, 16.11.2021 09:00:05

Adele je nedavno bila gostja televizijske voditeljice Oprah. Pogovarjali sta se v istem vrtu, kjer je Oprah v začetku leta gostila princa Harryja in Meghan Markle.

Delite na:
ADELE: "Bilo me je sram, ker sem se ločila"
Adele je Oprah razkrila stvari, o katerih v javnosti še ni govorila Profimedia

V ekskluzivnem pogovoru z Oprah je slavna britanska pevka razkrila, da se je po ločitvi od Simona Koneckega leta 2018 počutila, kot da ni dovolj spoštovala ideje zakonske zveze. "Zastrašujoči napadi tesnobe", ki jih je po ločitvi doživljala, pa so jo opomnili, da je začela s striktnim režimom telesne vadbe, zaradi česar je v dveh letih izgubila kar 45 kilogramov.

Pogovor sta zvezdi posneli na istem mestu, kjer je televizijska voditeljica intervjuvala tudi britanskega princa Haryyja in njegovo ženo Meghan Markle v začetku tega leta. Dveurni pogovor je prenašala televizijska mreža CBS. V njem pa je britanska pevka, ki že zadnjih nekaj let živi v Kaliforniji razkrila kar nekaj stvari, o katerih je v javnosti doslej molčala.

adele oprah Profimedia.jpg
Intervju je Oprah posnela na istem mestu, kot s princem Harryjem in Meghan Markle
Profimedia

NIKOLI NISEM IMELA PRAVE DRUŽINE

"Vse življenje sem bila obsedena s pojmom nuklearne družine, ker je nikoli nisem imela," je povedala Adele, katere oče je družino zapustil, ko je imela dve leti. "Že zelo zgodaj sem si obljubila, da ko bom imela otroke, bova z možem ostala skupaj. In res sem to poskušala dolgo, dolgo časa."

BIVŠEGA MOŽA IMA ŠE VEDNO RADA - "REŠIL MI JE ŽIVLJENJE"

Adele in Simon Konecki sta postala par leta 2011, leto kasneje pa sta dobila sina Angela. Poročila sta se šest let kasneje, leta 2018, že leto za tem pa napovedala ločitev. V intervjuju je povedala, da ima bivšega moža še vedno rada. Par živi vsak zase v Los Angelesu in imata skupno skrbništvo nad Angelom. Adele je tudi priznala, da je Simon "rešil njeno življenje", potem ko je postala slavna. "V tem času mojega življenja sem bila še mlada in sem mislila, da lahko počnem kar hočem. Zlahka bi zašla na kakšno krivo pot ali na pot samouničenje, tako sem bila prevzeta od vsega. In potem je prišel on in postala bolj trdna osebnost, kot sem bila kdajkoli v svojem življenju. Tudi danes mu popolnoma zaupam."

adele oprah Profimedia 2.jpg
Svojega bivšega moža imam še vedno rada, je povedala Adele
Profimedia

SRAM ME JE, KER SEM SE TAKO HITRO POROČILA IN LOČILA

Zdaj 33-letna Adele je povedala, da je prvič začutila, da njen zakon razpada, ko je rešila test osebnosti v neki modni reviji. Eno od vprašanj se je glasilo: "Kaj je tisto, česar o vas nekdo drugi ne bo nikoli vedel?" in potem je svojim prijateljem rekla: "V resnici nisem srečna. Ne živim. Samo prebijam se."

"In vsi so samo zajemali sapo," se spominja pevka. "Od takrat naprej sem se spraševala, kaj sploh počnem, zakaj vse to počnem." In komaj po slabem letu dni zakonske zveze se je odločila, da jo konča. "Zakonsko zvezo sicer jemljem zelo resno ... In zdaj je videti, kot da ... ne vem ... skoraj, kot da je ne spoštujem, ker sem se tako na hitro poročila in ločila. Sram me je, ker se je to zgodilo tako hitro," je z obžalovanjem povedala Adele.