Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Žar doživetje, super energija in nepozabna fešta

Oglasno sporočilo, 01.06.2023 11:36:51

Sončno vreme, vonj po žaru in omamnih mesnih jedeh, nastopi domačih in tujih glasbenih zvezd so zaznamovali letošnjo Roštiljado, ki je tokrat potekala v ljubljanskih Stanežičah. Dolgo pričakovani dogodek na prostem je privabil na tisoče obiskovalcev, ki so se prepustili užitkom ob dobrotah z žara, nepozabnem druženju in odlični glasbi.

Delite na:
Žar doživetje, super energija in nepozabna fešta
Vroča Roštiljada je letos do poznih večernih ur zabavala več kot 8 tisoč zabave željnih obiskovalcev.

Že nekaj let vsa Slovenije ve, da če kdo zna pripraviti noro dobre in nepozabne zabave na prostem, so to organizatorji (Event24 in Media24) tradicionalne Roštiljade, ki že vrsto let velja za največji žur na prostem. Vsi obiskovalci – teh je bilo več kot osem tisoč – ki so minuli konec tedna prišli na krasno lokacijo letošnje Roštiljade, v ljubljanske Stanežiče, se soglasno strinjajo, da je bil priljubljeni dogodek letos znova poslastica za vse okuse.
Na kulinaričnem meniju Roštiljade so bile ves dan mesne dobrote z žara, od čevapčičev do pleskavic ter preostala družba zapečenih dobrot priljubljenih Mesnin Anton iz Mesa Kamnik.

NZ rostiljada 9.jpg
Mojstri žara so pekli ves čas, zato so bile sveže pečene dobrote Mesnin Anton iz Mesa Kamnik ves čas na voljo.

Da so bile dobrote z žara zares slastne in dobro začinjene, so poskrbele začimbe Maestro, ki pa so ob spremstvu priljubljenega chefa Bruna Šulmana dogajanje na dogodku popestrile tudi z zabavno nagradno igro. V finalu posebnega izziva 'Zadeni v nulo' so se nato pomerili trije najboljši, zmaga pa je na koncu prepričljivo šla v roke Primožu Bedekoviču, ki si je priigral vrhunski žar in bogat paket začimb Maestro, seveda pa so ves dan delili znane začimbe za žar.

NZ rostiljada 12.jpg
Kotiček začimb Maestro je bil v popoldanskih urah zelo obiskan, saj je tam potekala igra 'Zadeni v nulo', ki je prinesla bogate nagrade.

NZ rostiljada 2.jpg
Primož Bedekovič, zmagovalec zabavne igre v kotičku Maestro, ki si je priboril žar in paket začimb Maestro. Na sliki v družbi Danijele Medič, vodje blagovne znamke Maestro, Bruna Šulmana in voditelja Rudija Siegerja.
S.R./M24

Navdušeni obiskovalci so dobrotam z žara lahko dodali tudi nov Podravkin Ajvar Squeeze, prvi ajvar v embalaži za stiskanje za enostavno in ultranatančno doziranje, za prilogo pa so dodali Žitov izvrstni kruh Drožnik.

NZ rostiljada 3.jpg
Obiskovalci so lahko spoznali novost, Podravkin Ajvar Squeeze, prvi ajvar v embalaži za stiskanje za enostavno in ultranatančno doziranje.

NZ rostiljada 6.jpg
Obiskovalcem je bil na voljo najboljši kruh z drožmi, Drožnik iz Žita, pokusili pa so lahko tudi novi koruzni Drožnik z bogatim okusom koruze.

Na vročem prizorišču je za osvežitev poskrbela voda Jamnica, zabave željni in razgreti obiskovalci pa so lahko nazdravili tudi z ohlajenimi izdelki Pivovarne Union in odličnimi koktajli na osnovi gina Tanqueray in viskija Johnnie Walker Black Label iz podjetja PPD Distribucija.

NZ rostiljada 7.jpg
Za osvežitev je poskrbela voda Jamnica s svojimi produkti.
S.R./M24

NZ rostiljada 5.jpg
Barman podjetja PPD Distribucija je goste razvajal s koktajli na osnovi viskija Johnnie Walker Black Label in gina Tanqueray.

Ves dan pa so simpatične hostese delile vžigalnike Cricket in s tem zagotovile, da smo vsi obiskovalci to poletje opremljeni za roštiljanje.

NZ rostiljada 8.jpg
Vsak se je lahko opremil z vžigalniki Cricket, da bo letos poleti roštiljanje še lažje.

ODER ZAVZELE DOMAČE IN TUJE GLASBENE ZVEZDE

»Zakaj pridemo na Roštiljado vsako leto znova? Ker je vedno nepozabno in fenomenalno! Specialitete z žara, različni food trucki, pijača za vsak okus, družabne igre, zabavne animacije, mehanski rodeo bik, predvsem pa koncerti noro dobrih glasbenikov. Razlogov, zakaj smo tu, je res veliko,« nam je zaupala ena od navdušenih obiskovalk. Roštiljada vsako leto znova postreže s pravim koncertnim spektaklom slovenskih in balkanskih glasbenikov, zato so vsi uživali v glasbenem programu za vse okuse. Nepopisno množico zabave željnih je na odru Roštiljade najprej ogrela Petkova Pumpa, nato je oder zavzel energični dvojec Skater, obiskovalci pa so prepevali tudi številne uspešnice neustavljivih žurerjev Kingstonov.

NZ rostiljada 16.jpg
Štajerski dvojec Skater.

NZ rostiljada 15.jpg
Rene, pevec skupine Kingston, je poskrbel za zabavo.

Dean on The Mike je navdušil s priljubljeno Aktualovo Galamo, nato je oder zatresel vsem dobro znani hrvaški pevec Ivan Zak, svoje glasbene hite pa je razgretemu občinstvu zapela tudi seksi hrvaška pevka Jelena Rozga.

NZ rostiljada 14.jpg
Zapel je tudi priljubljeni hrvaški pevec Ivan Zak.

NZ rostiljada 13.jpg
Hrvaška pevka Jelena Rozga je navdušila s svojimi skladbami, sama pa je s telefonom posnela tudi nepopisno množico ljudi na Roštiljadi.

Na koncu pa so oder zavzeli še priljubljeni Fehtarji, ki jih obiskovalci kar niso in niso hoteli spustiti z odra, saj so poskrbeli za žur dolgo v noč, ki bo vsem ostala v lepem in nepozabnem spominu.

NZ rostiljada 1.jpg
Priljubljena skupina Fehtarji je poskrbela za spektakularen zaključek vroče Roštiljade 2023.
Max Verderber