favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Dr. Rashid Buttar - NEPOJASNJENA smrt zdravnika, ki je nasprotoval cepivu

kš, 23.05.2023 15:34:11

Zdravniška skupnost žaluje za Dr. Rashidom Buttarjem, uglednim zdravnikom, znanim po svojih stališčih o COVID-19 in cepivih.

Delite na:
Dr. Rashid Buttar - NEPOJASNJENA smrt zdravnika, ki je nasprotoval cepivu
Dr. Rashid Buttar YouTube

Nekateri mediji so ga uvrstili med "ducat dezinformatorjev" ... V isto skupino so ti isti mediji uvrstili demokratskega predsedniškega kandidata Roberta F. Kennedyja mlajšega.

Dr. Buttar, 57-letni zdravnik z licenco in upokojeni major ameriške vojske, ki je služil v posebnih enotah, je umrl v četrtek na svojem domu, v krogu svojih najbližjih, je sporočila njegova družina.

Bogata kariera

Dr. Buttar je obiskoval univerzo v Washingtonu in diplomiral iz biologije in teologije. Nato je na Univerzi za osteopatsko medicino in zdravstvene vede v Des Moinesu v Iowi pridobil naziv doktorja osteopatske medicine. Dr. Buttar je bil upokojeni major ameriške vojske. Služil je v 5. skupini specialnih sil in 101. zračno desantni diviziji.

Buttar
Buttar je tudi znan po svojih kontroverznih stališčih glede pandemije COVID-19. Trdil je, da so maske nekoristne, da je pandemija načrtovana in da je cepivo proti COVID-19 del globalne zarote. Te trditve so bile široko kritizirane in označene kot dezinformacije.
YouTube

Odločna stališča o Covid-19 in o cepivih

Zdravniška skupnost žaluje za Dr. Rashidom Buttarjem, uglednim zdravnikom, znanim po svojih stališčih o COVID-19 in cepivih.
Preživeli so ga trije ljubeči otroci: Sara (30), Abie (24) in Rahan (18). Dogovori o pogrebu še niso bili sprejeti. Družina namerava imeti zasebno mašo. Družina v tem trenutku prosi za zasebnost in se zahvaljuje za nadaljnjo podporo in molitve."
Družina vzroka smrti ni razkrila.

 "Danes sem od njegove družine prejel elektronsko sporočilo, v katerem so sporočili, da je pri 57 letih in v popolnem zdravju prešel na drugo stran, za tančico, ki ji pravimo "smrt". Žalosten sem in nekoliko zaskrbljen. Glasno je govoril proti farmacevtski industriji in njenim prevaram, pomagal je tisočim družinam z otroki, ki so jih poškodovala cepiva in druge bolezni. Spoštujem njegov pogum in velikodušnost. Vendar čutim, da ljubezen zmaga, ljubezen in resnica vedno zmagata," je zapisala Dr. Victoria Abdelnur.

dr.-rashid-buttar
Dr. Buttar je pridobil široko prepoznavnost kot ena izmed najbolj kontroverznih osebnosti v alternativni medicini v ZDA, zaradi česar so ga kritizirali, a je imel tudi veliko sledilcev, ki so verjeli v njegove metode.
YouTube

"Popolnoma razočaran. Pred nekaj dnevi sem z njim opravila intervju in imela sva neverjeten pogovor o duhovnosti in veri. RIP Dr. Buttar, bili ste junak, ko je bila večina severnoameriških zdravnikov strahopetcev," je zapisala Laura-Lynn Tyler Thompson.

Trdil je, da so ga zastrupili

Dr. Buttar je pridobil veliko pozornosti, ko je trdil, da sta se pri njem pojavila možganska kap in miokarditis kot posledica zastrupitve. Sayer Ji, ustanovitelj portala o alternativni medicini GreenMedInfo, je delil podrobnosti v zvezi z nenadnim poslabšanjem njegovega zdravja. "Za zapisnik: Rashid se je 18. februarja obrnil name in mi pojasnil, da je bil le nekaj tednov pred tem šest dni na oddelku intenzivne terapije z diagnozo možganske kapi in miokarditisa, pri čemer so bili simptomi in biomarkerji skladni s škodljivimi učinki injekcij mRNA (ki jih ni prejel). Kot boste videli v videoposnetku, je verjel, da je pri njem prišlo do izločanja (t. i. "samo-pomnoževalnih" lastnosti) iz transgenih mRNA injekcij," je dejal Sayer. Dr. Buttar se je pred nekaj dnevi pridružil Lauri-Lynn Tyler Thompson, nekdanji sovoditeljici oddaje The 700 Club Canada, in z njo razpravljal o "agendi koronavirusov: resnična zgodba o izvoru Covid-19".

buttar
Ob izbruhu bolezni se je Dr. Buttar obrnil na ustanovitelja portala o alternativni medicini, trdil, da je bil zastrupljen, kar je povzročilo možgansko kap in miokarditis, ter povezal svojo bolezen z injekcijami mRNA, čeprav jih sam ni prejel.
YouTube

V enem od zadnjih intervjujev je povedal ... 

Dr. Buttar je med pogovorom dejal: "Pred nekaj meseci sem doživel zelo težek osebni zdravstveni izziv, bil sem na oddelku intenzivne terapije. Bil sem zastrupljen s to 200-krat večjo količino učinkovin, kot je v cepivih. In javno sem rekel, veste, morali bi me streljati v glavo s svincem, tj. kroglo, ker ne bom nikoli vzel cepiva. Torej sem bil dejansko namerno zastrupljen. In del tega se je po mojem mnenju zgodil takoj po tistem intervjuju za CNN. Sporočilo, ki ga želim, da bi ga ljudje poznali, je, naj se spomnijo, kako pomembno je uresničevati svobodno voljo, nato pa naj kot rezervno možnost upočasnijo in se spomnijo, da ima Bog nadzor," je dodal.

Buttar
Dr. Rashid Buttar, kontroverzni zdravnik in upokojeni major ameriške vojske, je preminil na svojem domu pri 57 letih. Vzrok smrti ni bil razkrit.
YouTube

Dr. Rashid Buttar je bil v Združenih državah Amerike prepoznan kot ena izmed najbolj kontroverznih osebnosti v alternativni medicini. Avtor številnih knjig, predavatelj in zdravnik, ki se je zavzemal za uporabo nekonvencionalnih metod zdravljenja. Njegov pristop do medicine in njegove trditve so bile pogosto na udaru kritik.

Intervju, ki ga je dal za CNN in ki ga je po mnenju nekaterih stal življenja.

Buttar je tudi znan po svojih kontroverznih stališčih glede pandemije COVID-19. Trdil je, da so maske nekoristne, da je pandemija načrtovana in da je cepivo proti COVID-19 del globalne zarote. Te trditve so bile široko kritizirane in označene kot dezinformacije. 

Kaj se je zares pripetilo doktorju, pa najbrž nikoli ne bo povsem znano.