milano, ulični prodajalec Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Camilla BESNA, ker naj bi se Karel ogrel za drugo ...

kš, 31.03.2023 08:30:16

190 centimetrov nadarjenosti!

Delite na:
Camilla BESNA, ker naj bi se Karel ogrel za drugo ...
Karel in Camilla pa naj bi imela kar nekaj problemov zaradi njegove zagledanosti v igralko. Profimedia

Težave so se pojavile, ko naj bi kralja očarala ta prelepa 32-letna igralka, ki je presenetljivo podobna njegovi pokojni ženi, princesi Diani. Nekateri mediji ugibajo, da je vse skupaj Karlova oblika maščevanja Camilli in da imajo v tem škandalu pomembno vlogo dvorne intrige, ki se pojavljajo že desetletja ... Camilla naj bi namreč storila nekaj nedopustnega.

Elizabeth Debicki se je prelevila v pokojno Diano.
Elizabeth Debicki se je prelevila v pokojno Diano.
Profimedia

Camilla je iskala uteho pri bivšem

Karlovo in Camillino razmerje naj bi se znašlo v težavah, in to tik pred pomembnim kronanjem. Kraljica soproga, ki se je zaradi Harryjevih napadov v knjigi Spare počutila nemirno in negotovo, je uteho menda poiskala pri nekdanjem možu Andrewu Parkerju Bowlesu. Karel je to vzel kot osebno žalitev in je tudi sam začel pogledovati naokoli. Tako se je spomnil na Elizabeth Debicki, osupljivo 32-letnico, ki ga je povsem navdušila. Igralka namreč v seriji Krona (The Crown) upodablja njegovo pokojno ženo Diano. Zato naj bi se Karel še dodatno ogrel zanjo in tako skušal kaznovati svojo ženo. To kraljevo občudovanje Debickijeve je menda povzročilo še dodatne napetosti s Camillo, saj je v njunem odnosu še vedno prisoten spomin na lady Diano. Po poročanju nemške revije In Touch je torej na dvoru precej napeto ...

Izkoristil vse svoje zveze, da bi jo spoznal

Monarh se je menda zelo potrudil in izkoristil svoje zveze, da je organiziral srečanje z igralko. Kot piše Das Neue, se Camilla zato počuti prizadeto in osramočeno. Ne žalosti je le Karlova naklonjenost do prelepe igralke, temveč zlasti dejstvo, da je razvil čustva do igralke, ki v seriji igra njeno večno tekmico Diano.

Kdo sploh je Elizabeth Debicki?

Avstralska igralka se je rodila 24. avgusta 1990 v Parizu. Njena družina se je kmalu po njenem rojstvu preselila v Avstralijo, kjer je Elizabeth odrasla in se izobraževala. Igralsko pot je začela v gledališču, njen preboj na filmskem platnu pa se je zgodil leta 2013, ko je nastopila v filmu Veliki Gatsby ob Leonardu DiCapriu in Carey Mulligan. S svojim talentom in karizmo je hitro osvojila srca občinstva po vsem svetu. Od takrat je nastopila v številnih uspešnih filmih in televizijskih serijah, ki so ji prinesli še večjo prepoznavnost in uspeh, zlasti Netflixova serija Krona (The Crown), v kateri igra princeso Diano. Zaradi svojih izjemnih igralskih sposobnosti in prefinjenega videza je Elizabeth Debicki hitro postala ena izmed najbolj iskanih igralk svoje generacije.

Poleg igranja se Elizabeth Debicki aktivno ukvarja z dobrodelnimi dejavnostmi in podpira številne organizacije, ki se zavzemajo za pravice žensk in otrok ter ohranjanje okolja. S svojim angažmajem na različnih področjih in svojim zgledom spodbuja mlade, da sledijo svojim sanjam in ustvarjajo pozitivne spremembe v svetu.

Še zanimivost, Elizabeth je visoka kar 190 centimetrov. Njena impresivna višina in elegantni videz pa sta postala njen zaščitni znak.

Elizabeth Debicki je v vlogi več kot prepričljiva.
Elizabeth Debicki je v vlogi več kot prepričljiva.
Profimedia