Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Uničila kraljevo družino in zapustila Harryja?

kš, 03.02.2023 13:15:02

Namerno uničuje moža Harryja zaradi svojih političnih ambicij?

Delite na:
Uničila kraljevo družino in zapustila Harryja?
Nekateri poznavalci se bojijo, da je vse skupaj bila le farsa in da Meghan vodijo politični apetiti. Profimedia

»Meghan Markle naj bi bila zaradi knjige Spare popolnoma uničena in potolčena ... Že nekaj časa je sploh ni na spregled. Kaj se dogaja z lepo Harryjevo ženo?!« To so le nekateri od naslovov, ki se pojavljajo na spletu in naslovnicah revij. Vendar obstaja še ena teorija. Ji je res dokončno »počil film« ali pripravlja nekaj, kar bi lahko še dodatno spremenilo in obremenilo kraljevino ter njej dalo želeno politično moč? Nekateri viri namreč trdijo, da je v ozadju njenega izginotja veliko bolj skrb vzbujajoča strategija kot »le« ločitev od Harryja in dobro prodana knjiga.

Meghan Markle je dobesedno izginila s prizorišča, medtem ko se čedalje vztrajneje govori, da je med njo in Harryjem konec. »Treba je urediti še nekaj podrobnosti in kmalu bo ločitev lahko uradna,« trdijo nekateri dobro obveščeni viri in dodajajo, da je za zakonski brodolom kriva prav knjiga Spare. Po izidu je vojvodinja Susseška izginila in se ni več pojavila ob svojem možu, ki pa o njej tudi govori vse manj. To je ena hipoteza, obstaja pa jih več ...

Čeprav bi bila rada videti precej nedolžno, je mnogi ne vidijo več tako.
Čeprav bi bila rada videti precej nedolžno, je mnogi ne vidijo več tako.
Profimedia

Nič več sol in poper!

Meghan Markle je nekoč dejala, da je njen odnos s Harryjem kot odnos med soljo in poprom: sta nerazdružljiva in tam, kje je eden, je tudi drugi. Zdaj pa so stvari drugačne. Zdi se, da je partnerstvo razpadlo, Harry in Meghan pa sta šla vsak svojo pot.

Kaj jo je odneslo?

Vse se je začelo 10. januarja, ko je v knjigarnah po vsem svetu izšla prinčeva avtobiografija Spare. Tedaj je Meg zapustila moža in izginila. Od takrat je ni nihče več videl. Res je sicer, da so bile prav takrat hude poplave v Montecitu in da so Meghan in otroka dobesedno evakuirali in jih peljali na varno, kljub temu pa se potem ni več pojavila. Iz njenega nenadnega izginotja tuji mediji sklepajo le eno: s Harryjem je konec. Lady Markle je prepustila možu, da se sam spopade s kritikami, ki so se pojavile po izidu njegove knjige.

Kate in Meghan - med njima ni dobrih odnosov in najbrž jih tudi nikoli ne bo...
Kate in Meghan - med njima ni dobrih odnosov
Profimedia

Je ona v ozadju spletkarske afere?!

Seveda bi bilo malo naivno verjeti, da se je Meghan odločila zapustiti Harryja, potem ko je prebrala knjigo. Meghan je bila med nastajanjem knjige ves čas ob možu in mu je tudi svetovala, kaj omeniti in česa ne. Tudi Harry je pred izidom knjige razkril, da je njegova žena pripomogla k nastanku njegove avtobiografije in da je tudi ona po svoje želela svetu povedati, kaj se dogaja v palači. Pri tem pa ji očitno ni bilo niti najmanj mar, da bo knjigi sledilo uničenje odnosov v družini ... Ni ji bilo mar, da bo uničen Charlesov in Williamov ugled in da bo knjiga močno prizadela svakinjo Kate. Nekateri so prepričani, da si je Meghan želela prav to, saj želi, da se odnosi med Harryjem in družino popolnoma skrhajo ... Zakaj? To pa še ni popolnoma jasno. Morda se za tem skriva resnica, ki bo marsikoga pustila odprtih ust.

Spare
Knjiga, ki je sprožila plaz
Princ Harry

Zaslužila sta ogromno, a ...

S knjigo je par takoj zaslužil 20 milijonov evrov in cekinčki še zmeraj padajo, ker se knjiga izjemno dobro prodaja. A Spare se je izkazal za bumerang, saj naj bi Harryju in Meghan priljubljenost zelo padla. Meghan pa tega menda ne more prenesti in se želi oddaljiti od moža.

Meghan je ves čas dobro vedela, kaj pomeni dokumentarni film na Netflixu in kaj pomeni knjiga.
Meghan je ves čas dobro vedela, kaj pomeni dokumentarni film na Netflixu in kaj pomeni knjiga.
Netflix, uradni portret

Teorija zarote ali kruta resnica?

Obstaja pa še ena teorija. Meghan je ves čas možu svetovala, kaj naj počne in kako naj se vede. Bila je v ozadju serije na Netflixu in tudi v ozadju nastajanja knjige. Vseskozi je zelo dobro vedela, kaj se bo zgodilo po izidu knjige, in to je tudi podpihovala. Želela si je, da bi se odnosi v družini popolnoma skrhali. Zdaj je to dosegla in se je pač preprosto umaknila. A le za nekaj časa. Je bilo vse skupaj politična poteza? Je morda Meghan vse dobro premislila in načrtovala, da bi britanski dvor začel propadati? Je Meghan morda v stiku z nekom ali neko združbo, ki si želi nestabilnosti v Veliki Britaniji? Je bilo čisto vse načrtovano le s tem namenom? Je bil prvi stik med Meghan in Harryjem povsem zrežiran? Ne nazadnje, je Harry tako naiven? Vsekakor se poraja mnogo vprašanj, zanesljivo pa je dejstvo, da si je Meghan že od malega želela postati političarka in biti prisotna ter vplivna tudi na svetovnem političnem parketu. Ji je to zdaj uspelo? Ampak pri vsem tem se je res treba vprašati: za kakšno ceno, Meghan, za kakšno ceno?

Nekateri jo vidijo kot tisto, ki je uničila kraljevo družino.
Nekateri jo vidijo kot tisto, ki je uničila kraljevo družino.
PROFIMEDIA

Lady Markle ve, kaj dela

Za Meghaninim molkom naj bi se skrivala skrb vzbujajoča strategija. Zdi se, da je vojvodinja zasebno zelo navdušena nad tem, da je resnica o Charlesu, Williamu in Kate prišla v javnost, vendar se je namenoma odločila, da se ne bo več pojavljala v javnosti, da bi ostala ločena od dogajanja in da bi lahko posredovala med Harryjem in kraljevo družino, ko pride čas. V zdaj že politično igro naj bi iz ozadja kmalu stopila lady Marke, ki je ves čas načrtovala to, kar se zdaj dogaja. Ker po objavi knjige Spare ni bila ob možu in ga tudi ni zagovarjala, je zdaj ona v prednosti, saj se lahko giblje na navidezno nevtralnem območju.

Že od samega začetka je bila zelo navdušena nad življenjem na dvoru.
Že od samega začetka je bila zelo navdušena nad življenjem na dvoru.
Profimedia