Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

William zahteva dokaze!

kš, 01.12.2022 11:30:28

NIHČE NI RASIST!

Delite na:
William zahteva dokaze!
Princ WIlliam Profimedia

William in Kate se pripravljata na potovanje čez lužo, kmalu bosta namreč gostovala v Združenih državah Amerike. Vendar to potovanje po vsej verjetnosti ne bo prav nič prijetno, saj so pritiski na kraljevo družino iz dneva v dan hujši.

Kdo bo naslednji kralj? William ali Harry?
Princa William in Harry
Profimedia

Problematični obisk

Po nekaterih informacijah naj bi William pred prihodom v ZDA od brata Harryja zahteval pojasnila in predvsem dokaze o njegovih obtožbah glede rasizma. Spomnimo: Harry trdi, da sta bila z Meghan večkrat tarča rasističnih komentarjev. Do danes še ni bilo razkrito, kdo je tisti član kraljeve družine, ki si je privoščil neslane šale z rasističnim pridihom, saj rdečelasi princ še ni razkril, kdo vse (mogoče jih je več) si je privoščil tovrstne opazke, ki so res nesprejemljive.

Princ William, princ Harry.jpg
Brata sta zaradi Harryjevih obtožb v pravi vojni.
Profimedia

Brata v vojni

Princ William in Kate Middleton se bosta konec decembra udeležila podelitve nagrad earthshot v Bostonu. Seveda se vsi bojijo, da jima ne bo ravno prijetno, saj bi lahko imela kar nekaj težav zaradi Harryjevih obtožb o rasizmu. Zato je William po mnenju dobro obveščenih pripravljen na soočenje z bratom, da bi se pozanimal, ali obstajajo trdni dokazi, ki bi potrdili težke obtožbe proti Windsorjevim, ki jih sicer starejši princ šteje za povsem lažne. Bosta končno spregovorila in rešila stvari ali bo zdaj prišlo do popolne prekinitve bratskih odnosov?

Brata pred bronastim kipom njune mame julija 2021 ... Brata bi morala pokopati bojno sekiro. Zase in
Brata pred bronastim kipom njune mame julija 2021, ko je bilo videti, da sta še vedno povezana.
Profimedia

Nekaj dni pozneje pa …

Skoraj smešno je, da bosta le nekaj dni pozneje Harry in Meghan prejela nagrado, ker sta se uprla proti rasizmu v kraljevi družini. Vse skupaj je že na meji dobrega okusa. Vprašanje je, do kod se je pripravljen spustiti Harry … Je res pripravljen za vedno izgubiti brata Williama?

princ harry, princ william
Princa, ko sta imela še krasen, bratski odnos ... Po prihodu Meghan se je vse spremenilo.
Profimedia

Nikogar ni mogoče tako obtožiti

Princ William je ob neki priložnosti že izrazil začudenje in grenkobo ter odločno poudaril, da nobenega člana družine ni mogoče obtožiti rasizma. Seveda je to le kaplja v morju težav, ki jih ima kraljeva družina po smrti Elizabete II.

anne 1 profi.jpg
Princesa Ana
Profimedia

22_14_100.jpg
Princesa Ana je po navedbah nekaterih tista, ki si je privoščila rasistične izjave ... Pa si jih je res ali je le grešni kozel?
Profimedia

Kdo je ta rasistična oseba modre krvi?

Zakonca sta že davno v intervjuju z Oprah Winfrey povedala, da je pred Archiejevim rojstvom višji član britanske kraljeve družine izrazil pomisleke o morebitni barvi otrokove kože. Ime te osebe ni bilo nikoli omenjeno, nekaj časa se je celo ugibalo, da naj bi bil to princ Filip. A britanski časopisi so se nekako le dokopali do možnega krivca: to naj bi bila princesa Ana. Oseba, ki tem govoricam sploh nikoli ni verjela, je zdaj glavna osumljenka.

Se brata ne pobotata zaradi Kate?
Princ William in Harry
Profimedia

»William si bo zagotovo želel soočenja s Harryjem,« vztraja kraljevi strokovnjak Robert Jobson, ki vse stavi na družinske vezi in se ne ozira na druge.