ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kdo je lepotica, s katero se je objemal William?

kš, 09.08.2022 14:00:17

Te razigrane fotografije princa Williama kraljica ne vidi prav rada

Delite na:
Kdo je lepotica, s katero se je objemal William?
William PROFIMEDIA

Britanska kraljeva družina se že dlje časa zaveda, da so se časi spremenili in da bo tudi monarhija potrebovala nekaj novih prijemov, če želi ostati v koraku s časom, javnost pa bi jo še naprej podpirala.

Kraljica Elizabeta je dolgo časa vladala zelo tradicionalno in brez pretiranega kazanja čustev, toda ti časi so zdaj minili, monarhija pa potrebuje nov pristop, saj so stari vzorci vladanja že precej zastareli.

Zdi se, da je princ William na dobri poti, da monarhijo povsem približa ljudstvu, vsaj če gre sklepamo po tem, kar smo videli na finalni tekmi angleške ženske nogometne reprezentance, ko je nogometašicam srčno čestital za osvojeni naslov prvakinj in jih vse po vrsti objemal.

To je bil prav gotovo prizor, ki ga ne vidimo vsak dan, verjetno pa še posebej ni bil všeč kraljici Elizabeti, ki takega načina ne odobrava kaj preveč, a se zaveda, da se temu monarhija ne bo uspela izogniti.

»Kraljica se zaveda, da so se stvari spremenile, a ji tak način vladanja vseeno ni všeč, saj prihaja iz generacije, ko objemanje neznancev in kazanje čustev ni bilo primerno. Seveda pa se zaveda, da živimo v svetu, kjer so čustva vseprisotna, in da je del tega sveta tudi kraljeva družina,« je za OK magazin dejal nekdanji kraljevi služabnik Grant Harrold, ki ustroj monarhije zelo dobro pozna.

william
Princ William – ob njem pa Slovenec Aleksander Čeferin!
PROFIMEDIA

»Seveda bo še vedno kaj, s čimer se ne bo strinjala, vendar bo tak način morala dovoliti, saj je to v normalnem svetu povsem običajno. To je zelo dobro za javno podobo članov kraljeve družine, predvsem za to, da pokažejo, da so dostopni in da znajo pokazati čustva,« je še dodal.

William si je na ženski nogometni tekmi dal duška, ko se je na veliko objemal, njegova babica pa je ob takšnih prizorih verjetno mižala in si mislila, naj le čim prej mine.

william
William
PROFIMEDIA