mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Marko Škugor nam NI povedal RESNICE!

kl, 25.10.2021 13:58:13

Priljubljeni dalmatinski pevec je rojstni dan, ki ga je praznoval v ponedeljek, obeležil z novo skladbo, ki jo je predstavil v Sloveniji. Na radiu Aktual pa so mu pripravili posebno presenečenje.

Delite na:
Marko Škugor nam NI povedal RESNICE!
Pogovor z Markom in Draženom m24

"23. je ...," se je pošalil za mnoge prvi glas Dalmacije, ko smo mu čestitali za rojstni dan. V resnici je 32., ampak Marko je glasba in glasba nima starosti, smo ugotovili.

In na radiu Aktual so mu ob obisku pripravili tudi rojstnodnevno presenečenje. Dobil je torto, ki mu jo je v studio prinesel njegov prijatelj, legendarni Dražen Zečić.

Dražen Zečić in Marko Škugor Sašo Radej.jpg
Dražen je Marka presenetil z obiskom in mu prinesel Aktualovo torto
m24

Marko je pravzaprav prišel, da bi predstavil svojo novo pesem "Čuvam misto" ("Hranim ti mesto"), ki bo uradno premiero doživela nocoj ob 19h na njegovem YouTube kanalu. Povedal je, da je prvič za svojo pesem napisal tako glasbo kot besedilo. "Z besedili sem doslej vedno imel malo težav, vendar pa kaže da je čas korone topogledno blagodejno vplival name," je dejal.

Najavil pa je tudi slovensko božično turnejo, ki jo pripravljata z Draženom v decembru. Začela bosta 4. decembra v Murski Soboti, dan kasneje v Kopru, nato pa 11. decembra v Slovenj Gradcu, 17. v Medvodah, zaključila pa bosta 18. decembra v Novem mestu.

Še pred njuno turnejo pa je svoj veliki koncert najavil tudi Dražen, ki bo po letu dni premora že osemnajstič nastopil na velikem koncertu v Mariboru, 27. novembra.