krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

Saši Lendero grozijo!

A. M., 16.10.2021 10:20:46

Ni bilo lahko in ni lahko, pravi priljubljena glasbenica.

Delite na:
Saši Lendero grozijo!
Hvala vsem, ki ste mi ob medijski objavi mojega stanja poslali na kupe dobrih želja, je dejala glasbenica. Facebook

»Prodana svinja in plagiatorska kuzla, ki v glavo rabi topovsko granato, je dobila svoje.« S temi besedami je na svojem profilu na Facebooku pred kratkim začela svoj ganljivi zapis Saša Lendero, ki je zadnje časa – ker se je javno izpostavila na protestih – deležna tako groženj in žalitev, ki jim kar ni videti konca. Vse to pa jo je posledično pripeljalo do tega, da je zbolela.

»Res sem obležala in se že dobrih 14 dni borim s temperaturo, polnimi pljuči gnoja, glavobolom (vmes sem bila tudi brez voha in okusa) ter hudo splošno utrujenostjo telesa. Vmes sem se, zaradi ostalih, tudi trikrat samotestirala in bila trikrat negativna. Hvala vsem, ki ste mi ob medijski objavi mojega stanja poslali na kupe dobrih želja! Pobožalo mi je dušo, saj sem v preteklih tednih dobila ogromno groženj ter žalitev, tudi da rabim topovsko granato v glavo, da sem prodana svinja, plagiatorska kuzla, da mi želijo intenzivno in podobno. Brez konca ... Ni bilo lahko in ni lahko! A verjamem, da v zadnjem obdobju nikomur od nas ni prav lahko. Vseeno pa imamo drug drugega in zavedanje, da sledimo resnico, svoja načela in svoje srce! Vedno več nas je, ki smo pripravljeni za to, v kar verjamemo, tvegati marsikaj. Tudi svojo eksistenco, svoje ime ... Vedno več nas je, ki ne pristajamo več na načrtno sejanje sovraštva med ljudmi na podlagi spola, političnega prepričanja, let, izobrazbe, rase in ne nazadnje cepilnega statusa. Ljudje so le dobri ali pa slabi ... in to je vse! Edino merilo je srce!« je strnila glasbenica, ki je ob tem še dodala: »Ostanite zdravi! Ostanite pokončni! Ostanite ljudje!«

Pevka pa je pod to fotografijo zapisala: "V teh dneh poskušam telesu dati čimveč zdrave hrane in tale zadnji domači paradajzek me je prav povabil k skupnemu kosilu ..."

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Saši želimo čimprejšnje okrevanje ter da se kmalu vrne tako na glasbene odre kot med ljudi, ki jo imajo radi.