mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

VSE JE BILA LAŽ! Najstarejša nosečnica na svetu nima 62 let

kl, 19.09.2021 08:00:04

Pred dnevi so mnogi mediji objavili vest, da je neka Američanka zanosila v 62. letu starosti. V resnici je veliko mlajša. Imela pa je prav poseben razlog, da je lagala.

Delite na:
VSE JE BILA LAŽ! Najstarejša nosečnica na svetu nima 62 let
Jenny je za nos potegnila številne sledilce in medije Instagram

Jenny je na družabnih omrežjih objavila posnetke, v katerih je trdila, da ima 62 let, njen soprog 72 in da je zanosila po kar 16 letih menopavze. Da bi stvar bila še bolj neverjetna, je dodala, da se je njen mož podvrgel vazektomiji (spodvezanju semenovodov).

Mnogi vodilni mediji so njeno zgodbo zagrabili in jo objavili kot "medicinski čudež", nekateri pa so dodajali še mnenja strokovnjakov, kako je to sploh mogoče.

Tudi Jenny sama je na Instagramu in TikToku, kjer je objavila svoje posnetke, dobivala cel plaz tako pozitivnih kot negativnih komentarjev in seveda množice novih sledilcev.

Med negativnimi komentarji so bili predvsem tisti, ki so se obregnili ob njena leta. "Zelo neodgovorno je roditi pri 62-ih," je napisal neki sledilec na Instagramu. "Škodovala boš svojemu in otrokovemu zdravju," je dodal. Največ pozitivnih komentarjev pa je seveda prejela od žensk, ki so same pozno zanosile in rodile.

Na koncu se je izkazalo, da gre za načrtno potegavščino in da je Jenny v resnici stara 42 let. Otroka pa v resnici pričakuje. Jenny se je namreč domislila, da bi posnela serijo ironičnih videov, z njimi pa pokazala na problem, s katerim se soočajo starejše nosečnice, ki so pogosto tarča posmehovanja, da gre za "geriatrično nosečnost". Z dvignjenimi obrvmi, zlobnimi pripombami, komentarjii in obsojanjem okolice se je namreč srečevala tudi sama. 

"Ko ljudje opazijo, da sem noseča, me vedno vprašajo, koliko let imam, ker je očitno, da jih imam več kot 30. In najraje jim odgovorim, da jih imam 62 in da bom prišla v Guinnesovo knjigo rekordov," je pojasnila Jenny, ki pravi, da se najraje brani z ironijo.

Ko so jo mnogi pohvalili, kako dobro izgleda za svoja leta, pa je v videih dejala, da gre za "nosečniški sijaj" in da se maže z maslom in kozjim mlekom, lase pa neguje z ruskim kaviarjem." Mnogi so ji verjeli tudi to, da kožo na obrazu  neguje s solzami svojih dveh otrok, ki ju že ima.