Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Hudič bo še nekaj časa na zemlji! To so njegove skrivnosti...

M.K., 15.09.2021 11:40:44

Vsi oboževalci serije Lucifer smo že nestrpno čakali, da Netflix objavi novo sezono.

Delite na:
Hudič bo še nekaj časa na zemlji! To so njegove skrivnosti...
lucifer pr

Dobra novica je, da je končno tu. Zdaj si lahko ogledamo zadnjo sezono (ja, konec je) in najdemo odgovore na vsa vprašanja o padlem angelu, ki je postal bog (igra ga Tom Ellis) ter njegovi romantični in poklicni partnerki, detektivki Chloe Decker (igra jo Lauren German).

Ni dvoma, da bo slovo od priljubljene serije nekoliko grenko, saj smo se vsi navezali na glavne like, ne glede na to, kako pomanjkljivi so. Sam Lucifer se je kljub negativni mitologiji, ki ga spremlja, izkazal za ljubkega in ljubečega lika. Pri tem sta mu v veliki meri pomagala tudi talent in šarmanten videz. In tako je postal en najbolj priljubljenih likov na sceni aktualnih serij.  

lucifer 3.jpg
Človek kar ne more umakniti pogleda z njega, kajne?
Profimedia

6. sezona zaključuje zgodbo

V zadnji sezoni oddaje oboževalci ne bodo le zadnjič videli Toma Ellisa za klavirjem, pač pa dočakali vrhunec šestletne drame. Lucifer in Chloe ne moreta več zanikati zaljubljenosti, a vprašanje se pojavlja - kako mu bo uspelo ohraniti odnos s človeško žensko, ko se pripravlja na odhod v nebesa? 

Tudi Chloein nekdanji mož Dan Espinoza (Kevin Alejandro) in njegova požrtvovalnost, ko je v bitki z Michaelom dal življenje, bodo imeli ključno vlogo v zadnji sezoni. Kako pa bomo zapustili življenjsko zgodbo Linde (Rachael Harris), Amenadiela (D. B. Woodside) in njunega sina Charlieja, ki je le človek? Kaj se bo zgodilo z Mazikeen (Lesley-Ann Brandt) in njeno zaljubljenostjo v Evo (Inbar Lavi), ki se je vrnila v peti sezoni, potem ko je nekaj časa preživela kot lovec na glave?

lucifer 6.jpg

Kaj lahko pričakujemo?

Luciferju se ne mudi na božji prestol, ampak se raje posveča Chloe, ki je odstopila iz policije, da bi se osredotočila na Luciferja in njegovo “vnebovzetje”. Presenetljivo je, da je Luciferjev angelski brat Amenadiel prevzel delo policista. Morda pa se bo Lucifer povezal z njim in mu ponudil nekaj svojega preiskovalnega “talenta”

Zadnja sezona naj ne bi bila brez presenečenj. Netflix je napovedal animirano epizodo, ki jo je opisal kot “hkrati najsvetlejšo in najtemnejšo epizodo, kar smo jih kdaj naredili.” Izdali so tudi, da se zgodba povezuje z nečim, kar se je zgodilo že v prvi epizodi prve sezone. Obljubili so tudi nove like poleg stalnih, ki smo jih že vajeni. Skratka veliko, česar se lahko veselimo. 

Napovednik za zadnjo sezono si oglejte tu: