Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Iz šova Sanjski moški skok v objem slovenskega pevca

A. M., 31.07.2021 14:00:43

Je med golobčkoma preskočila iskrica?

Delite na:
Iz šova Sanjski moški skok v objem slovenskega pevca
Je ravno Tjaša Kramarič njegova 'mala', kot prepeva v novi skladbi Moja mala? Blaž Lenček

Po šovu Sanjski moški se resnično dogaja. Tjaši Kramarič sicer ni uspelo osvojiti Gregorja Čeglaja, te dni pa so vse bolj glasne govorice, da se je lepotica že znašla v objemu postavnega pevca Jaya Bolka, ki se te dni predstavlja z novo skladbo Moja mala, za katero pravi, da ti hitro zleze pod kožo, zato je bilo tudi snemanje videospota zabavno.

»Odlično smo se imeli, čeprav je bil to resnično vroč snemalni dan. Sem velik navdušenec nad eksotičnimi avtomobili, zato sem najbolj užival v snemanju kadrov, ko sva se s Tjašo vozila v rdečem porscheju. Občutek, ko se vrneš v osemdeseta, ko voziš takšno zverino, še zlasti v Tjašini družbi, je res fenomenalen,« je strnil pevec, ki je za svojo pesem poskrbel za glasbo, besedilo pa je napisal skupaj s Tanjo Žagar, ki je prav te dni povila punčko Marino.

jay-bolk, Tjaša Kramarič
Med snemanjem sta uživala kot že dolgo ne!
Blaž Lenček

Imamo nov parček?

Seveda pa vse bolj kot pesem zanima, kaj se plete med glasbenikom in Tjašo Kramarič. »Jay Bolk me je poiskal, ko je spremljal oddajo. Med pogovorom je omenil, da pripravlja videospot za novo skladbo Moja mala, in me je povabil k sodelovanju, meni pa se je ideja zdela genialna – nikoli še nisem nastopala v videospotu, in čeprav mi kamera ni tuja, je bila ta izkušnja zame nekaj popolnoma novega. Med snemanjem sva uživala, kar se tudi vidi na končnem izdelku,« z nasmeškom na obrazu skrivnostno pove novopečena Ljubljančanka, ki se je z Jayem Bolkom več kot očitno ujela. Imamo nov parček na glasbeni sceni? Izvedeli bomo še prehitro!