900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Nastja Gabor našla življenjskega sopotnika v srednješolski ljubezni

Alesh Maatko, 13.06.2021 17:00:47

Pogreša stare čase, ko se je iskrena ljubezen našla tako rekoč na vsakem koraku!

Delite na:
Nastja Gabor našla življenjskega sopotnika v srednješolski ljubezni
Nastja da veliko na odnose, tako da je mnenja, da na koncu šteje samo to, da imaš okrog sebe prave ljudi, ki te imajo resnično radi. Neo Visuals

Mlada pevka in mamica Nastja Gabor po pesmi Mama, v kateri je spregovorila o materinski ljubezni, to pomlad preseneča z romantično melodijo Še vedno padam nate, v kateri je še bolj razgalila srce. Avtobiografske teme pevki, ki pravi, da pogreša stare čase, ko se je iskrena ljubezen našla tako rekoč na vsakem koraku, očitno ležijo. Temo za novo pesem pa je, tako kot pri singlu Mama, našla kar v svojem življenju.

Srednješolska ljubezen

V čutnem videospotu, za katerega je poskrbela ekipa Neo Visuals, lahko opazujemo par, ki uživa polno življenje in zaljubljenost tudi po desetletjih skupnega življenja. Tak prizor je bil v Nastjinem življenju, po ločitvi njenih staršev, bolj izjema kot pravilo, verjetno pa je njena želja po iskreni ljubezni bila zato toliko večja. »Želim si, da bi tudi čez deset oziroma dvajset let na ves glas prepevala 'še vedno padam nate'! Marsikdo mi bo rekel, da sanjarim, jaz pa verjamem, da si lahko najdemo sorodno dušo, s katero se lahko jočemo, smejimo, ljubimo, malce jezimo, a kljub temu uživamo življenje in se imamo radi,« pravi Nastja, ki je življenjskega sopotnika našla v svoji srednješolski ljubezni. »Ja, še vedno padam nanj, kljub nekajletnemu premoru, včasih prava ljubezen rabi čas. To sta pokazala tudi moja igralca v videospotu, ki pa svoje ljubezni nista zaigrala,« je v smehu dodala mlada pevka.

nastja-gabor
Njen zaščitni znak je igriv nasmeh.
Neo Visuals

Nastopi in poroke

Nastjina poletja so praviloma polna nastopov na porokah in tudi letošnje ne bo dosti drugačno. Sobotni termini so v njenem koledarju že polni nastopov na porokah in že komaj čaka, da bo lahko mlade zaljubljence pospremila na začetku njihovih življenjskih poti z novo pesmijo.

nastja-gabor
V svet glasbe je Nastja Gabor vpeta že od otroških let.
Neo Visuals

Od popevke do Evrovizije

Spomnimo. Srčna izbranka Luke Basija Nastja Gabor že dolgo ni več novinka v glasbenih vodah. Kot majhna deklica je namreč zmagala na festivalu Korajža velja, posnela svojo prvo avtorsko pesem in nastopila v televizijski oddaji Pod klobukom. Kmalu zatem je požela lepe uspehe na otroških in mladinskih festivalih v tujini, Bolgariji, Črni gori, Makedoniji, Nemčiji in Romuniji, svoje glasbeno znanje pa nadgrajevala s petjem v več zborih, igranjem klavirja v glasbeni šoli in urami solopetja: njena učiteljica je bila med drugim tudi Darja Švajger. Na Slovenski popevki je prvič nastopila že pri 16 letih in v dekliškem duetu Naju ter s skladbo Metulj osvojila četrto mesto. Leto zatem se je predstavila v televizijski oddaji Misija Evrovizija, nato pa se je podala na samostojno glasbeno pot ter si ustvarila še družino.

»Ja, še vedno padam nanj, kljub nekajletnemu premoru, včasih prava ljubezen rabi čas.«