favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Maščevanje Meghan zaradi intervjuja?

kl, 04.03.2021 08:30:00

Medtem ko svet nestrpno pričakuje objavo intervjuja Susseških z Oprah, so se kot nalašč v javnosti pojavile obtožbe o Meghaninem nasilju nad zaposlenimi.

Delite na:
Maščevanje Meghan zaradi intervjuja?
O slabem ravnanju Meghan s podrejenimi naj bi Buckinghamsko palačo obvestil njen nekadnji svetovalec Jason Knauf splet

O tem je tik pred objavo intervjuja z ameriško TV voditeljico Oprah pisal ameriški časnik Times. Ta je objavil pričanje vira, ki trdi, da je Meghanin nekdanji svetovalec Jason Knauf vodjo oddelka za človeške vire v Buckinghamski palači obvestil o slabem ravnanju vojvodinje Susseške s svojimi podrejenimi.

S tem obvestilom naj bi Knauf želel zaposlene zaščititi. V prijavi naj bi tudi trdil, da je videl, kako je Meghan napodila dve predstavnici za stike z javnostmi, potem ko je bila do njiju nasilna, vse skupaj pa naj bi načelo tudi samozavest tretje članice iz iz skupine asistentov.

"Zdi se, da mora Meghan vedno imeti nekoga 'na piki'. Z ljudmi je slabo ravnala in poskušala uničiti njihovo samozavest. Imam pričevanja ljudi, ki so bili priče njenemu nesprejemljivemu obnašanju. Bila je neznosna," naj bi v prijavi napisal Knauf in dodal, da se boji, da iz vsega skupaj nazadnje ne bo nič.

Times se je pri svojem poročanju skliceval tudi na pričanja še drugih nekdanjih uslužbencev pri vojvodih Susseških, ki so govorili o "vročičnem vzdušju" in o tem, da je Meghan znala svoje zaposlene spraviti tudi v jok.

Odvetniki vojvodinje Susseške so navedbe časnika ostro zanikali in vse skupaj označili za "preračunano kampanjo".

"Ne gre za slučaj, da so se nekaj let stare obtožbe pojavile prav zdaj, neposredno pred objavo iskrenega intervjuja, v katerem bosta Meghan in Harry razkrila podrobnosti svojega življenja v zadnjih nekaj letih," je dejal njen odvetnik.

Nad obtožbami pa je razočarana tudi Meghan, ki je poudarila, da je bila tudi sama žrtev nasilja in da se trudi pomagati ljudem s podobnimi izkušnjami.

Britanski časnik The Sun pa poroča, da naj bi dogajanje segalo še v čas. ko je postalo uradno znano, da je Meghan Markle dekle princa Harryja in so ji različni modni oblikovalci prestižnih blagovnih znamk v Kensingtonsko palačo začeli pošiljati svoja oblačila.

Šlo je za oblačila znamk kot so Prada, Stella McCartney, Givenchy in Chanel. Meghan je menda trdila, da je kot ameriška igralka lahko podarjene obleke zadržala, člani njenega osebja pa so ji povedali, da je to drugače za člane kraljeve družine. In prišlo je do sporov in kot kaže tudi do težkih besed in dejanj.

Buckinghamska palača je sedaj sporočila, da bo sprožila  preiskavo o obtožbah in da bodo na pogovor poklicali nekdanje zaposlene, da bi jim pomagali osvetliti zadeve. "Kraljevo gospodinjstvo se že vrsto let zavzema in vztraja pri politiki dostojanstvene obravnave zaposlenih in ne tolerira nobenega nadlegovanja ali zlorab na delovnih mestih," so še sporočili iz Buckinghamske palače.