Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Robbie Williams zbolel za korono

kl, 20.01.2021 14:15:13

Okužil se je med dopustom. Menda je precej slab.

Delite na:
Robbie Williams zbolel za korono
Robbie Willams se je s Covid-19 okužil na dopustu na Karibih. splet

Tik pred novim letom je Robbie z družino odletel na krajši oddih na Karibe. A glej ga zlomka, zdaj mu je dopust pokvarila okužba s koronavirusom, zaradi katere mora v 14-dnevno karanteno.

"Zaprt je v vili, v kateri prebiva, skupaj z družino," je povedal neimenovani vir za britanski The Sun. "To ni ravno najslabši kraj za preživljanje karantene, ampak v tem času nihče od njih ne more na plažo," je dodal vir in povedal, da je 46-letnega pevca bolezen kar precej namučila. Ali so okuženi ali oboleli tudi njegova žena in trije otroci, vir ni povedal.

Robbie se je lani, ob izbruhu pandemije, z družino umaknil v svojo hišo v švicarskih Alpah, da bi se tako izognil možnosti za okužbo.

"Malo sem nevrotičen in razmišljal sem, kam bi se lahko dal, da me bolezen ne bi dobila. In sem pomislil, da bi lahko kakšnega pol leta živel pod Mont Blancom," je takrat razložil medijem.

In tudi na Karibih se je držal predpisanih ukrepov. Paparaci so ga ujeli, ko se je z ženo in otroki vkrceval na neko jahto. Vsi so nosili maske. Pa vendar okužbi ni ušel.

Zdaj bo za dodatna dva tedna karantene moral iz žepa potegniti tudi kar precej denarja. Tedenski najem vile, v kateri bo zaprt, znaša namreč kar 106.000 funtov (blizu 120.000 evrov).