Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Maradonini partnerki niso dovolili, da bi se poslovila od njega

kl, 26.11.2020 18:30:02

Diega Maradono bodo pokopali že nocoj po našem času in na pogrebu pričakujejo vsaj milijon ljudi. Njegova družina pa njegovi zadnji partnerki ni dovolila, da bi se poslovila od njega.

Delite na:
Maradonini partnerki niso dovolili, da bi se poslovila od njega
Rocio Oliva splet

"Jaz sem njegova zadnja partnerka in imam enako pravico, da se od njega poslovim, kot vsi ostali," je v solzah potožila Rocio Oliva, ki je bila gostja v pogovorni oddaji na argentinski nacionalni televiziji, ki so jo posvetili nogometašu, ki ga Argentinci slavijo skorajda po božje.

Rocio, ki je bila z Diegom Maradono šest let, od leta 2012 do 2018, je povedala, da ji nekdanja Diegova žena, Claudia Villafane, ni dovolila, da bi se skupaj z drugimi člani družine lahko prišla poslovit od pokojnega nogometaša, pač pa so ji povedali, da se lahko pridruži množici, ki je v večkilometrski vrsti stala pred vladno zgradbo Casa Rosada, v kateri je krsta. "Odločitev o tem, kdo lahko vstopi je odvisna samo od Claudie," je povedala v oddaji.

Claudia Villafane, ki je Maradono spoznala, ko ji je bilo 17 let, njemu pa 19, je z nogometašem bila poročena 15 let, potem ko je dolgo časa bila z njim zaročena. Z njim ima dve hčerki. 

Rocio Oliva je bila Diegova partnerka prav v času, ko se je zdravil zaradi odvisnosti od mamil in se je z njim leta 2014 zaročila, štiri leta kasneje pa sta se razšla.

"Ne vem, zakaj mi to počnejo. Vse kar želim je, da bi mu lahko rekla 'Zbogom'." je dodala.