Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Marko Potrč – Je to njegova zadnja oddaja?

Kš, 24.11.2020 12:44:25

Že v petek nas v oddaji Gasilci čaka finalni boj!

Delite na:
Marko Potrč – Je to njegova zadnja oddaja?
Marko Potrč Planet TV

V petek, 27. novembra, bo na Planetu finalni dvoboj oddaje Gasilci! Za častno zlato čelado in donacijo v višini 30.000 evrov se bosta na izjemno zahteven poligon še zadnjič podali prostovoljni gasilski društvi Dragatuš in Leskovec.

gasilci 1.JPG
Marko Potrč in Eva Cimbola
Planet

PGD Dragatuš in PGD Leskovec

Že v petek, 27. novembra, bomo ob 20. uri spremljali finalno oddajo velikega gasilskega izziva, v katerem so se na zahtevnih poligonih, ki so bili zgrajeni pod strokovnim vodstvom gasilskih strokovnjakov, pomerila prostovoljna gasilska društva. Na koncu sta ostali le dve društvi, ki sta različne izzive opravili najhitreje in z najmanj napakami, PGD Dragatuš in PGD Leskovec. Dvoboj najboljših bo zmagovalni ekipi prinesel častno zlato čelado in donacijo v višini 30.000 evrov!

PGD_Leskovec.JPG
PDG Leskovec
planet tv

V finalni oddaji

Tudi finalno oddajo Gasilci, ki slavi pomembno vlogo gasilcev v naši družbi in spodbuja k preventivnemu ravnanju, bosta povezovala Marko Potrč in Eva Cimbola. V sodniški vlogi bosta znova z nami Anže Šilar in Tomaž Klemenčič, ki sta sodila že na več gasilskih tekmovanjih tako v Sloveniji kot na mednarodnih gasilskih olimpijadah. Izzive je pozorno spremljal tudi Klemen Repovš iz Gasilske zveze Slovenije, kot komentatorja pa bosta tudi finalne boje pospremila Tomaž Klemenčič (soimenjak sodnika v oddaji) in Jure Dolinar, poklicni gasilec in inštruktor. Oddajo smo ustvarili v sodelovanju z Gasilsko zvezo Slovenije in zlato čelado bosta podelila častna gosta finalnega večera, predsednik GZS Janko Cerkvenik in poveljnik GZS Franci Petek.

PGD_Dragatus.JPG
PGD Dragatuš
Planet TV

Pomoč gasilcem

Pred finalno oddajo Gasilci lahko na naši spletni strani sodelujete v nagradni igri, v kateri bomo podelili šest gasilnih aparatov in dve družabni igri. Oddajo spremlja tudi dobrodelna nota, s pomočjo gledalcev še vedno zbiramo sredstva za Ustanovo za pomoč družinam ponesrečenih gasilcev Metoda Rotarja, ki ji lahko s poslanim kratkim sporočilom GASILEC5 na številko 1919 namenite 5 eur.

Gailci
Gasilci
Planet TV